Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü Yılbaşı Özel programı izleyenleri kahkahaya boğdu

tv100'de ekrana gelen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü yılbaşı özel bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü Yılbaşı Özel programı izleyenleri kahkahaya boğdu

Her hafta tv100'de canlı olarak yayınlanan ve her bölümüyle izleyenleri ekran başına toplayan Uykusuzlar Kulübü, yılbaşı gecesi özel programına Uğur Dündar, Ertuğrul Özkök, Candaş Tolga Işık, Barış Yarkadaş, Ahmet Güneştekin, Zeynep Turan, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası konuk oldu.

'Ben denedim, konuşuyor'

Uğur Dündar'ın yaşlanmamasıyla ilgili konuşan Ertuğrul Özkök "Uğur mu daha başarılı, bal mumu heykeli mi başarılı karar veremiyorum. Bal mumu heykeli buraya gelseydi bazı konularda anlaşamıyoruz Uğur’la acaba onunla anlaşabilir miydik?" ifadelerine Dündar "Ben denedim, konuşuyor. " diyerek yanıt verdi.

'Konu herhangi bir şekilde değişir ama Kılıçdaroğlu olarak değişmemesi gerekir'

Bayülgen "Duayenler arasında baktığımızda Ertuğrul abi lifestyle olan bir tarafı var. Uğur abinin ise lifeguard tarafı var. Uğur abinin hiçbir şekilde yeme, içme konusunda konuşmuyoruz. Biraz önce oyunla ilgili konuştuğumuz Uğur abi konuyu Kılıçdaroğlu diye değiştirdi. Konu herhangi bir şekilde değişir ama Kılıçdaroğlu olarak değişmemesi gerekir. Burada aramızda yine ve maalesef en şık, bakımlı, prezantabl sizsiniz ama bir kere bile kravat şöyle takılır filan demediniz. Konu ne olursa olur Uğur abi konuyu Kılıçdaroğlu olarak değiştiriyor." ifadelerini kullandı.

'Etrafım Kardashian popolu kadınla dolu, ben orada nasıl Kılıçdaroğlu’nu düşünebilirim'

"Dünyanın her yerine gidiyoruz, eğleniyoruz" diyen Özkök "Geçen Miami’ye gittim, plajda oturdum. Etrafım Kardashian popolu kadınla dolu. Ben orada nasıl Kılıçdaroğlu’nu düşünebilirim. Düşünmek istiyorum ama aklımdan gidiyor." dedi.

'Birey olarak hayatımın kolaylaştığı tv100’le anlaştığım, programlar yaptığım bir yıl oldu'

Barış Yarkadaş 2022 yılına ilişkin "Birey olarak hayatımın kolaylaştığı tv100’le anlaştığım, programlar yaptığım bir yıl oldu. İçinde bulunduğumuz kurumun her geçen gün büyümesi, meslek büyüğümüz Uğur Dündar’ın gelmesi, Ertuğrul Özkök’le, Candaş’la buluşmamız mesleki açıdan güzel geçti." değerlendirmesinde bulundu.

'O bakımdan bu dava sahte ile gerçek arasında bir olay'

Amber Heard ve Johnny Depp davasıyla ilişkin Ertuğrul Özkök "Dava devam ettikçe, sahte bir şeyler hissettik, oynuyor. Johnny Depp buna karşılık çok açık, saflığa varan bir açıklıkla konuşuyor. O bakımdan bu dava sahte ile gerçek arasında bir olay" ifadelerini kullandı.

'Rockçı yok, masanın altına girmiş'

Geçmişte yaşadığı bir olaydan bahseden Uğur Dündar "Bizi Karpuz Festivali’ne davet ettiler, kalktık gittik. Şehrin dışında aşiret topluluğu ve bir damda bize ziyafet sofrası hazırlanmış. Yanımızda da dönemin meşhur Rockçısı var. Kalaşnikoflar geldi yanımızda sıkıyorlar baktım Rockçı yok, masanın altına girmiş" ifadelerini kullandı.

'2023 çok iddialı bir yıl olacak'

Bayülgen'in "Nasıl görüyorsunuz 2023’ü? Seçim tarihi verebilir misiniz?" sorusuna astrolog Zeynep Turan "Benim öngörüm Mayıs ayı. Türkiye’de gündem çok farklı olacak, Başkanlık Sistemi mutasyon geçirecek, bunu Cumhurbaşkanı’nın kendisi düzenleyecek." cevabını verdi. Sözlerini sürdüren Turan "2023’te Koçlar kazanıyor, Başaklar kazanıyor, Kovalar kazanıyor, Aslanlar kazanıyor. Boğaların 2023 Mart’ına kadar dikkat etmesi gerekiyor. 2023 çok iddialı bir yıl olacak, Rusya-Ukrayna savaşı bitmeyecek. Cumhurbaşkanı bana göre seçimi retroya getirecek. Türkiye oraya kadar da büyük değişiklikler yaşayacak ama bu seçimle de bitmeyecek." dedi.

'Sezen Aksu’ya ait 13 tane parçayı seçtim'

Behzat Gerçeker müzik çalışmalarıyla ilgili "Enbe’den, Sezen şarkıları geliyor, sırf sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait 13 tane parçayı seçtim, yeni bir albüm yapıyoruz. 3 tane de yeni single var." ifadelerini kullandı.

'2023’te aradığım bir tek ölçü var vicdan ve adalet'

Uğur Dündar yeni yılla ilgili "2023’ün hepimiz açısından hayatlarımızın en güzel yılı olmasını diliyorum çünkü Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağız. Atatürk’ün eşsiz emaneti Cumhuriyetin 100. Yılını çok görkemli bir şekilde kutlayalım." temennisinde bulunurken Ertuğrul Özkök ise "2023’te aradığım bir tek ölçü var vicdan ve adalet. Benim gördüğüm haber kanallarının bunu aşması çok zor, bunu aşabilecek özelliklere sahip tek kanal burası. İnşallah bu kanala bir de işin eğlence boyutu da gelir çünkü hayat siyasetten ibaret değil." dedi.

'tv100.com’da bunları beklemenize gerek yok'

Barış Yarkadaş tv100.com ile ilgili " Tv100.com, yeni döneme adapte olan ve o anlayışla habercilik yapan bir site. Eskiden elinizde bir haber olurdu, haberi yayınlayabilmek için ya gazeteyi ya da ana haberi beklemeniz gerekirdi. Tv100.com’da bunları beklemenize gerek yok" sözlerine yer verdi.

'Ertuğrul’a yakında yurt dışına çıkış yasağı gelebilir, tarihi eser'

Ertuğrul Özkök'ün Netflix'e ilişkin "Netflix’e hep bunu söylüyorum bana arka sayfaları gösterin. Bana diyor ki ‘Sen boş ver onları zaten gelmişsin 75 yaşına sen bunları seversin" sözlerine Uğur Dündar "Ertuğrul’a yakında yurt dışına çıkış yasağı gelebilir, tarihi eser" diyerek yanıt verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin