Oğuzhan Saruhan'ın yeni kitabı Dijital Çağda Hayatta Kalmanın 10 Kuralı çıktı!

Street1227 Sosyal Medya Ajansı'nın Kurucu Ortağı, gazeteci ve yazar Oğuzhan Saruhan’ın, 'Dijital Çağda Hayatta Kalmanın 10 Kuralı' isimli ikinci kitabı yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol
Oğuzhan Saruhan'ın yeni kitabı Dijital Çağda Hayatta Kalmanın 10 Kuralı çıktı!

Street1227 Sosyal Medya Ajansı'nın Kurucu Ortağı, gazeteci ve yazar Oğuzhan Saruhan’ın dijital dünyada hayatta kalmak ve dijital dünyadan gelir elde etmek isteyenlere yol gösterdiği 'Dijital Çağda Hayatta Kalmanın 10 Kuralı' adlı kitap, MediaCat Yayınları etiketiyle okuyucularla buluştu.

Kitabında okuyucunun kullanılan kaynaklara kolay ulaşılabilmesi için QR kodlar da kullanan Oğuzhan Saruhan; YouTube’dan nasıl para kazanılır, benzersiz fikirler etkili içeriklere nasıl çevrilir, dijital dünyada insanın kreatif zekası nasıl çalışır, sosyal medyada görünür olmanın yolları gibi konularda detayları okuyucusuna sunuyor.

Oğuzhan Saruhan hakkında

Oğuzhan Saruhan 1988’de doğdu. Saruhan’ın dünyaya gözlerini açmasıyla, internetin kullanılması neredeyse aynı zamanlarda oldu. Çocukluğunu sokaklarda, gençliğini ise bilgisayar başında geçiren Oğuzhan, internet öncesi ve internet sonrası şeklinde tanımlayacağımız iki dünyayı da görme ve deneyimleme imkanı buldu. Saruhan, uzun yıllar aktif bir şekilde sosyal medyayı mecraları için içerik üretti ve yönetimini gerçekleştirdi. Türkiye’nin en büyük dijital medya şirketlerinin sosyal medya stratejilerini belirleyen ve yönetimlerini yapan ekiplerin yöneticiliğini de yapan Saruhan, ülkemizdeki birçok üniversitede öğrencilere sosyal medyayı anlattı, medya eğitmenliği ve danışmanlığı yaptı. Yazarın, Sosyal Medya Canavarı Olmak İster Misin? adlı ilk kitabı kendi kategorisinde en çok satan kitap oldu.

Oğuzhan Saruhan'ın yeni kitabı Dijital Çağda Hayatta Kalmanın 10 Kuralı çıktı!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin