Oğuzhan Koç'tan bomba 'O Ses Türkiye' itirafı

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne alan Oğuzhan Koç, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışması ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Oğuzhan Koç'tan bomba 'O Ses Türkiye' itirafı

Oğuzhan Koç, Zeytinburnu Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, Hadise'nin yerine jüri koltuğuna oturduğu, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışması ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

'O Ses Türkiye'de jüri olan 36 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, basın mensuplarının yönettiği "O Ses Türkiye yarışmasından yeni bir Oğuzhan Koç çıkar mı?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Şu an aklımda iki kişi var. Yarışmanın seyri nasıl olur bilemem, ama birinci gelmeseler bile aklımdaki iki kişiye birer single yapmayı düşünüyorum."

'Türkiye artık Latin popa doydu'

Yeni yıla mini bir albüm yapmayı düşündüğünü belirten Koç, "Türkiye artık Latin popa doydu. Slow bir şarkı çıkartıyorum şu an, akabinde de 5-6 şarkıdan oluşan güzel bir mini albüm gelecek" dedi.

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile geçtiğimiz günlerde bir söyleşiye katılan Koç, orada çekilmiş olan bir fotoğrafları ile eski fotoğraflarının sosyal medyada karşılaştırılması hakkındaki düşünceleri soruldu.

Ünlü popçu, "Orada en çok Eser değişti sanırım. Yaşlanmayı durduramıyoruz ne yapsanız, hepimizin simaları da değişiyor zamanla" yanıtını verdi.

Oğuzhan Koç, sahnede "Atatürk'ün bizlere emaneti Cumhuriyetin ilanının ve güzel ülkemizin de 98'inci doğum gününü sizlerle kutlamaktan çok mutlu ve heyecanlıyım" diyerek duygularını dile getirdi.

Oğuzhan Koç'tan bomba 'O Ses Türkiye' itirafı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin