Oğuzhan Koç 'ayrıldık' dedi

Oğuzhan Koç Zeynep Koçak'la olan ilişkisinin bittiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Oğuzhan Koç 'ayrıldık' dedi

Oyuncu Zeynep Koçak, Yağmur Tanrısevsin ile nişanlısı Oğuzhan Koç’un birlikte olduğunu öğrenip şoke olduğu haberlerine ateş püskürdü.



Koçak, hakkında en son çıkan “Koçak iş için Fransa Cannes’a gitti. Dönüşte sevgilisinin hareketlerinden şüphelendi. Müstakbel eşinin nikahtan kaçması üzerine tartıştılar ve Yağmur Tanrısevsin aşkı ortaya çıktı” haberine Instagram hesabından açıklama getirdi.



Oğuzhan Koç 'ayrıldık' dedi“Sevgili basın mensubu arkadaşlarım. Sustukça her gün yeni bir haberle uyanıyorum. Uçsuz bucaksız hayal dünyanız beni gerçekten çok etkiledi’’ dedi. Açıklamanın ardına Zeynep Koçak ve Oğuzhan Koç fanları “Çok sevindik, iyi ki ayrılmadınız” yorumları yaptı. Ancak Koçak, ayrılık iddialarıyla ilgili net bir şey söylemedi. Koçak’ın yakın çevresine dert yanarak, “İş gezisi için gitmiştim. Eve döndüğümde böyle bir şokla karşılaştım” dediği de iddia edilmişti.



Bir açıklama da Oğuzhan Koç’tan geldi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, sevgilisi Zeynep Koçak'tan 'Bana Baba Dedi' dizisinde birlikte rol aldığı Yağmur Tanrısevsin ile yaşadığı aşk yüzünden ayrıldığı iddiaları hakkında ilk kez konuştu.



Koç, Instagram hesabından "Zeynep Koçak'la gazetelerde yazılanlardan çok daha uzun bir süre önce ayrıldık.Özel hayatını göz önünde yaşamayı sevmeyen insanlar olarak, ilişkiye başlarken nasıl bir açıklama yapmadıysak, bitirirken de kendimizi bu konuda bir açıklama yapmak zorunda hissetmedik. ''Ayrıldığımız'' dışında bir haftadır hakkımızda çıkan diğer tüm haberler yalan ve dedikodudan ibarettir." dedi. 



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin