Öğretmen dizisinde büyük sır! Akif ve Metin Müdür nereden tanışıyor?

Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, FOX’un yeni dizisi “Öğretmen”in ikinci bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen dizisinde büyük sır! Akif ve Metin Müdür nereden tanışıyor?

Öğretmen dizisinin 11 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 2'nci bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Mr. Hiiragi’s Homeroom isimli Japon yapımı bir dizinin uyarlaması olan Öğretmen dizisi ilk bölümüyle büyük beğeni toplamıştı. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol'un başrollerde oynadığı Öğretmen'in 2. bölümünde Akif'in sır perdesi aralanacak mı?

Öğretmen 2. bölümde, Akif rehin tuttuğu öğrencileri için polisten yemek istiyor. Akif, yemekleri tek kişinin getirmesini ve özel harekatın girdiği yerden okula gelmesini istiyor. Bu tehlikeli görevi ise Metin Müdür üstleniyor. Yemekleri getiren Metin Müdür, Akif'in karşısına çıkıyor. Akif ise 'Hoş geldin Metin müdürüm' diyerek sarılıyor. İkilinin sarılma sahnesi ise kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Birbirlerine bu kadar yakın olan Akif ve Metin Müdür'ün nereden tanıştığı ise merak konusu oldu.

ÖĞRETMEN 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Öğrenciler Tuğrul’un ölmemiş olabileceğinden şüpheleniyor. Onu bulmak için harekete geçiyorlar. Bu arada Komiser Yılmaz, Akif Öğretmen’le konuşarak amacını anlamaya çalışıyor. Komiser Yılmaz, Akif Öğretmen’i konuşturabilecek mi?

Fragmandaki en dramatik an ise Akif Öğretmen’in çocukları karşısına aldığı kısım. Akif öğretmen ben ve sen olunabilmesi için biz olunması gerektiğini insanların anca başkaları ile var olabileceğini söyleyerek öğrencilerden kendisini anlamasını istiyor.

TUĞRUL YAŞIYOR MU?

İlk bölümde Akif öğertmen anlaşmanın bozulduğunu söyleyerek bir kurban seçeceğini söylemiş ve Tuğrul'u seçmişti. Tuğrul'un bıçaklandığı sahne herkesi şok etti. Peki Tuğrul gerçekten öldü mü? Dizinin son sahnesinde Akif öğretmenin gizli bir merdiven ile alt kata indiği ve birine su verdiği görüldü. Merdivende de kan lekeleri vardı. Bu Akif'in su verdiği kişinin Tuğrul olduğu ve Tuğrul'un aslında Akif ile ortak çalıştığı şüphesini uyandırdı.

ÖĞRETMEN DİZİSİ HANGİ YABANCI DİZİDEN UYARLAMA?

Öğretmen dizisi orijinal adı 3 Nen A Kumi: Ima kara Mina-san wa, Hitojichi Desu, İngilizce adı Mr. Hiiragi’s Homeroom olan Japon yapımı bir diziden uyarlama. 2019’da başlayan ve 10 bölüm yayımlanan dizinin IMDB puanı 7,4.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin