Öğrencisini kitapla darbetmişti. Dayakçı öğretmen hakkında karar. Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi'nde öğrenciye şiddet

Bir lisede öğrencisini kitapla döven öğretmenin videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Öğrencinin 'Hocam' dedikçe kafasına kitapla sertçe vuran öğretmen hakkında karar açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Öğrencisini kitapla darbetmişti. Dayakçı öğretmen hakkında karar. Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi'nde öğrenciye şiddet
İHA

Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi’nde bir öğretmenin öğrenciye şiddet uyguladığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, öğrencinin kafasına kitapla defalarca vuran öğretmen hakkında soruşturma açmış ve gözaltına almıştı.

Dayakçı öğretmen hakkında karar açıklandı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi’nde öğrencinin kafasına kitapla var gücüyle vuran öğretmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Darp olayını öğrenen ve öğretmeni darbeden öğrencinin abisinin de karşılıklı şikayetçi olmaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi’nde 7 Kasım'da yaşanan olay sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Mehmet Şakir B. adındaki edebiyat öğretmeni, Yusuf E. isimli öğrencisini iddiaya göre derste müzik dinlediği için kitapla defalarca vurarak darp etti.

ÖĞRETMENİN BİLEĞİ KIRILDI

Ertesi gün olay anına ait görüntüleri izleyen Yusuf E.'nin ağabeyi İrfan E. okula giderek Mehmet Şakir B.’yi mağdur Yusuf E. ile beraber saldırarak darp etmişti. Yaşanan olayda öğretmen Mehmet Şakir B.’nin bileği kırılmıştı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında öğretmen ve öğrencisinin ağabeyi gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerden sonra bugün Büyükçekmece Adliyesi'ne gönderilen İrfan E. ve Mehmet Şakir B.'nin birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından her iki şüphelinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin