Oğlunun sevgilisine tecavüz etti: Birlikte tatil yapıyorlardı, olay ortaya çıkınca kaçmaya çalışırken havalimanında yakalandı

İsmi açıklanmayan ve ailesi ile birlikte tatil yapan 43 yaşındaki bir İngiliz, oğlunun sevgilisine tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı. Olayın ortaya çıkması üzerine kaçmaya çalışan adam havalimanında polisler tarafından yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Oğlunun sevgilisine tecavüz etti: Birlikte tatil yapıyorlardı, olay ortaya çıkınca kaçmaya çalışırken havalimanında yakalandı

İspanya'da yaşanan iğrenç olay Avrupa'nın gündemine oturdu.

Ailesi ile birlikte İspanya'nın Palma bölgesinde tatil yapan 43 yaşındaki bir İngiliz, oğlunun sevgilisine tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Olay ortaya çıkınca kaçmaya çalışan adam havalimanında polis tarafından kıskıvrak yakalanmıştı.

İspanya basınında yer alan habere göre Mayorka Adası'nın Palma bölgesindeki bir otelde yaşanan bir olay gündeme oturdu. 43 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam oğlunun sevgilisine tecavüz etmekle suçlandı. Duruşması öncesinde polis ekipleri tarafından ismi açıklanmayan şüpheli çantalarıyla birlikte İngiltere'ye dönmeye çalışırken yakalandı.

AYNI ODADA KTALIYORLARDI

20'li yaşlarında olduğu tahmin edilen İngiliz kadın, tatilin son gecesinde sevgilisi ve erkek arkadaşının babasıyla aynı odada kaldığını belirtti. Erkek arkadaşının babasının çok miktarda alkol tükettiğini dile getiren kadın kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek polise şikayette bulundu.

Mayorka'da bulunan Ultima Hora gazetenin haberine göre, polis otele gittiğinde adamın çıkış yaptığını öğrendi. Havaalanında İngiltere'ye dönüş tarihini öne çeken adam uçağın biniş kapısında tutuklandı. 43 yaşındaki İngiliz suçlu bulunursa 9 yıl hapis cezasına çarptırılacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin