Oğlunu taciz eden papazı öldüresiye dövdü! Papazın kafatası çatladı!

Oklahoma'daki otobüs durağında dokuz yaşındaki oğluna bir papazın taciz uyguladığını gören bir baba, papazı öldüresiye dövdü. Kafatası çatlayan ve gözündeki morluklarla otobüs durağında bırakılan papaz kilisedeki görevinden alındı.

Google Haberlere Abone ol
Oğlunu taciz eden papazı öldüresiye dövdü! Papazın kafatası çatladı!

Oklahoma'da bir okul otobüs durağında kayıt altına alınan olayı gören polis öfkeye kapıldı. Polis, bir papazın dokuz yaşındaki çocuğa uygunsuz bir şekilde dokunduğunu ve çocuğun babasının papazı dövüp onu kafatasında kırıklarla, morarmış halde terk ettiğine şahit oldu.

Oğlunu taciz eden papazı öldüresiye dövdü! Papazın kafatası çatladı!

KAFATASI ÇATLADI

Polis olay yerine geldiğinde, 33 yaşındaki Michael Coghill'in kötü bir şekilde dövüldüğünü, kafatasının çatlamış olduğunu ve gözlerinin morarmış olduğunu gördü. 

GÖZALTINA ALINDI

Oğlunu döven papaza şiddet uygulayan baba, 33 yaşındaki birine uygunsuz davranışta bulunmakla suçlanıyor ve şu anda Oklahoma Şehri Gözaltı Merkezinde gözaltında tutuluyor.

SUÇLANACAĞI BELLİ DEĞİL

Polis, babanın saldırıyla ilgili olarak suçlanıp suçlanmayacağını doğrulamadı. News9'un haberine göre, bu olayın ilk defa yaşanmadığı ortaya çıktı. 

OLAYDAN ÖNCE KOŞU YAPIYORMUŞ

Dokuz yaşındaki çocuk, otobüs durağı saldırısından önce ailesine Coghill'in bölgede birkaç kez koşu yaptığını söyledi. Korkunç olay ise Pazartesi günü meydana geldi.

ÖNCE YÜZLEŞTİ SONRA DÖVDÜ

Lakehoma Kilisesi'nde görevli olan papaz, otobüs durağının bulunduğu mahallede yaşamıyordu. Çarşamba günü, oğlunun dövüldüğünü ve istismarauğradığını öğrenen baba meseleyi önce kendisi halletmek istedi ve otobüs durağına gitti.Arabayı oğlunu görebileceği bir yere park etti ve Coghill'in gelmesini bekledi. Daha sonra iddia edilen olayı araçtan kaydetti. Olayı kaydeden öfkeli baba, Coghill'i vahşice dövmeden kendisiyle yüzleşti.

PAPAZ KİLİSEDEKİ GÖREVİNDEN ALINDI

Memurlar papazın kırık bir kafatası ve çatlamış sol göz çukuru ile terk edildiğini söyledi. İddiaya göre, olaydan sonra komşular büyük şok yaşadı. Olaya tanık olan Lisa Ward News9'a verdiği demeçte, "Diyecek hiçbir kelime bulamıyorum" dedi. Ward, "Mide bulandırıcı. Her gün orada olacağı zamanı biliyordu, bu en zor kısımdı, en iğrenç kısımdı," diye ekledi.

Lakehoma Kilisesi, Coghill'in eylemlerini kınayan ve 'görevlerinden azledildiğini' söyleyen bir bildiri yayınladı. Coghill'in profili o zamandan beri kilisenin web sitesinden kaldırıldı.

Etiketler papa dayak kavga kilise
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin