Oğlundan Emrah'a: Senin ölmeni bekleyemem

Seren Serengil'in açıklamaları tartışmayı alevlendirecek.

Google Haberlere Abone ol
Oğlundan Emrah'a: Senin ölmeni bekleyemem

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmayan programının sunucusu Seren Serengil, yakın arkadaşı şarkıcı ve oyuncu Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasındaki tartışmayı ilginç bir noktaya getirdi.



Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasında yaşanan karşılıklı atışmalar hakkında Seren Serengil'den çarpıcı yorumlar geldi.



Serengil, sunucusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programında, Tayfun’un annesiyle birlikte katıldığı bir televizyon programından görüntüler yayınladı. Söz konusu görüntülerde; Tayfun’un annesinin, “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme sürecinde bana yardımları oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" ifadelerini kullanıyor.



'Senin ölmeni bekleyemem'



Emrah’ın oğluna yok yere tepki göstermediğini belirten ünlü sunucu, Emrah ve oğlu arasında yaşandığını iddia ettiği diyalogu da canlı yayında açıkladı. Seren Serengil, Tayfun’un babasını ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve şu sözleri kullandığını ileri sürdü:



"Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir."



Emrah'tan oğlu Tayfun'a yanıt!



Oğlundan Emrah'a sitem!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin