Ödüllü yapımcı sevincini Medyatava'yla paylaştı!

Bir siyasi dergi tarafından ödüle layık görülen yapımcıdan Medyatava'ya açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
Ödüllü yapımcı sevincini Medyatava'yla paylaştı!

atv, Show TV, Fox TV gibi kanalların iç yapımlar departmanında birçok projeye imza atan ve 2 yıldır kendi adıyla kurduğu yapım şirketi tarafından yapımlar gerçekleştiren Zafer Kerey, Ankara'nın siyaset dergilerinden Buhara’nın okurları tarafından 'Yılın En İyi Yapımcısı' ödülüne layık görüldü.



Beyaz TV'de Pınar Dilşeker'in sunumuyla ekrana gelen 'Şeker Tadında' programının yapımcısı Zafer Kerey, ödülünü CHP Kars Milletvekili Ensar Öğüt'ün elinden aldı. Elif Güvendik ile Vatan Şaşmaz'ın  sunuculuğunu yaptığı, Ankara Rixos Otel'de gerçekleşen geceye sanat dünyasından Özgün, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Pınar Dilşeker, Nadide Sultan, Zeynep Mansur gibi isimlerin yanında, siyaset dünyasından da ünlü isimler katıldı. 



Ödül sevincini Medyatava'yla paylaşan Zafer Kerey, "16 yıldır yapımcılık yapıyorum. Bizlerin görevi kamera arkasında. Dolayısıyla çok göz önünde değiliz. İnsanlara güzel projeler ulaştırmak gurur verici. Genellikle ödüller tanınan insanlara, kamera önündekilere verilir. Kamera arkasındakilere verilmesi ayrı bir mutluluk. İzleyicinin kamera arkasındaki yapımcısını ya da ekibini tanıması onları programla özdeşleştiriyor" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin