Ödüllü film Görülmüştür vizyona giriyor

Berkay Ateş ve Saadet Işıl Aksoy'u buluşturan film, sinemaseverlerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Ödüllü film Görülmüştür vizyona giriyor

Ödüllü kısa filmleriyle tanınan Serhat Karaaslan'ın ilk uzun metrajlı filmi olan Görülmüştür, ödüller kazandığı festival gösterimlerinin ardından 20 Eylül 2019 tarihinde vizyona giriyor.





Uluslararası Prömiyer gösterimini 54. Karlovy Vary Film Festivali'nde yapan Görülmüştür, burada FEDEORA Film Eleştirmenleri tarafından verilen En İyi Film Ödülü'nü kazanmıştı.



Türkiye'de katıldığı İstanbul Film Festivali ve Uluslararası Ankara Film Festivali'nden de En İyi Senaryo, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kurgu, Siyad En İyi Film, En İyi Yardımcı Kadın oyuncu ödüllerini elde etmişti.



Görülmüştür ayrıca 13-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek İF İstanbul Bağımsız Filmler Festivali ve 23-29 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Adana Altın Koza Film Festivali'nin ulusal yarışma bölümlerinde yer alacaktır.



Dağıtımını Başka Sinema'nın üstlendiği Görülmüştür'de Berkay Ateş, Saadet Işıl Aksoy ve Füsun Demirel'in yanısıra İpek Türktan, Kaynak, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan, Banu Fotocan da rol aldılar.



Ödüllü film Görülmüştür vizyona giriyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin