Ocak Partisi yerel seçim kararını açıkladı. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'tan dikkat çeken mesajlar

Yerel seçimler yaklaştıkça partiler de yavaş yavaş seçim tercihlerini açıklıyor. Son açıklama Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'tan geldi: Yerel yönetim seçimlerinde Ocak Partisi olarak bütün illerde bağımsız bir şekilde hiçbir ittifakın günahına ortak olmadan, hiç kimsenin hatasına dahil olmadan kendi partimizin bünyesinde bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkarma kararı aldık.

Google Haberlere Abone ol
Ocak Partisi yerel seçim kararını açıkladı. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'tan dikkat çeken mesajlar

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, partisinin Sincan İlçe Başkanlığı binasında basın açıklamasında bulundu.

Canpolat, 16 ay sonra Alındı Belgesinin verilmesini seçimlere katılma konusunda engel olarak değerlendirdiklerini söyleyerek, “Hemen yerel seçimlere katılabilmek için hızlı bir şekilde teşkilatlandık. Yurt genelinde 40‘ın üzerinde illerde teşkilatlandık. Zaten Osmanlı Ocakları il ve ilçe teşkilatlarımız vardı. Bizim teşkilatlanmamız asla bizim için sorun teşkil edebilecek husus değildir. Bu yüzden de hızlı bir şekilde yurt genelinde teşkilatlanmamız bitti. Şimdi kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. İlçe kongrelerinden sonra il kongrelerimizi de hızlı bir şekilde bitirip daha sonra genel seçimlere müdahil olacağız. Yerel yönetim seçimlerinde Ocak Partisi olarak bütün illerde bağımsız bir şekilde hiçbir ittifakın günahına ortak olmadan, hiç kimsenin hatasına dahil olmadan kendi partimizin bünyesinde bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkarma kararı aldık” diye konuştu.

Ocak Partisi’nin vatandaşlar karşısında bir değeri, kıymeti ve yeri olduğunun gözle görülür düzeyde olduğunu dile getiren Canpolat, “FETÖ ve PKK ile iltisaklı olan siyasi partilerin alındı belgelerini alıp, seçimlere müdahil olmalarını hayretle ve utançla seyrettik. Bizi engellemek isteyenler, yerli ve milli bir siyasi partinin önüne geçmeye çalıştığını hep beraber işitiyoruz, görüyoruz ve biliyoruz ki Türkiye’de oynanan oyunların hala devam ettiğini görüyoruz. Hala oyun oynuyorlar. Millete kumpas yapma derdindeler. Bu milletin özüyle şerh edilmiş Osmanlı medeniyetini yaşayıp ve yaşatmak isteyen, cumhuriyetin değerlerinde ecdadın izini süren bir Osmanlı Ocakları bünyesinde üyeleri tarafından kurulmuş Ocak Partisi’ni kimler neden durdurmak istiyor? Sorununuz, endişeleriniz nedir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin