Obama'nın sosyal medya danışmanı Türkiye'ye geliyor

Danışman, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi'ne katılacak

Google Haberlere Abone ol
Obama'nın sosyal medya danışmanı Türkiye'ye geliyor

Vodafone Türkiye’nin ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, 14 Mayıs’ta Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Mimariden modaya, spordan müziğe kadar birçok alanda dünyayı dijitalleştiren lider isimlerin Türkiye’de ilk kez buluşacağı Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’ne Beyaz Saray Eski İletişim Direktörü Dan Pfeiffer da konuşmacı olarak katılacak. 3 bini aşkın davetlinin izlemesinin beklendiği zirveyle, birey ve kurumların dijitalleşmede yeni trendlerle tanışarak geleceğin dünyasına bugünden hazırlanmaları hedefleniyor



OBAMA'NIN SİYASAL  DANIŞMANI DA ZİRVEDE



“Yarına hoş geldiniz” temasıyla düzenlenecek olan zirveye Beyaz Saray Eski İletişim Direktörü Dan Pfeiffer da konuşmacı olarak katılacak. Pfeiffer, ABD Başkanı Barack Obama’ya iletişim, politika ve dijital strateji konularında Kıdemli Danışman olarak hizmet etti. Obama’ya en uzun süre hizmet eden danışmanlardan biri olan Pfeiffer, Beyaz Saray’da bulunduğu sürede iletişim araçlarının dijital dönüşümü için Twitter, Facebook, Medium ve Instagram gibi sosyal medya kanallarını değerlendirdi. Ayrıca, Buzzfeed ve Vox gibi dijital platformlarda ilk kez Başkan Obama ile röportaj konseptini hayata geçirdi. 



 



Zirvenin diğer konuşmacıları arasında, inovasyon merkezli kültürler yaratma konusunda uzman Tim Jones, dünyamızı değiştiren şirket ve girişimcileri araştıran editör David Rowan, robot tasarımı üzerine çalışmalar yapan Guy Hoffman, geleceğe yönelik araştırmalarıyla tanınan fütürist Mike Walsh, dünyayı değiştirecek 50 kişi arasında gösterilen mimar ve tasarımcı Carlo Ratti ve spor alanındaki bilimsel gelişmeler üzerine önemli kitap çalışmaları bulunan gazeteci David Epstein gibi dünyaca ünlü isimler bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin