O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu: O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Türkiye’nin fenomen ses yarışması O Ses Türkiye yeni jüri üyeleri belli oldu. Yeni sezon çekimlerine başlanan O Ses Türkiye, sevenleri tarafından merakla bekleniyor. TV8 kanalında uzun yıllardır reyting rekorları kıran O Ses Türkiye yarışmasının geçtiğimiz sezon jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz yer alıyordu. Peki, O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda jüri üyeleri kim olacak? O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu: O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim oldu?

Merakla beklenen O Ses Türkiye’nin yeni sezon çekimleri başladı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu fenomen yarışmanın yeni jüri üyeleri de belli oldu. Daha öncesinde O Ses Türkiye’nin klasikleşen jürisi Hadise’nin bu sezon olmayacağı, onun yerine Hadise’nin O Ses Rap’in jüri koltuğuna oturacağı açıklanmıştı. Peki, O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yeni jürileri kim?

O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ KİM?

O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu: O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim oldu?

Geçtiğimiz sezonun jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın oturduğu O Ses Türkiye'nin yeni sezon jürileri belli oldu.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda Ebru Gündeş ile anlaştıklarını ifade etmişti. Ilıcalı, "O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. 4. jürinin kim olacağına yarın karar vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu: O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim oldu? - Resim : 2

Açıklamalarına devam eden Ilıcalı, Hadise'nin 2021 O Ses Türkiye'de olmayacağını ve Hadise'nin yerine gelecek yeni ismi açıkladı.

Ilıcalı, "Her futbolcudan teknik direktör olmayacağı gibi her şarkıcıdan da jüri üyesi olmuyor. Ben bu zamana kadar iyi jüriler yaptığımızı düşünüyorum. Murat Boz'u da öyle keşfettik. Ben bu kadar eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum. Oğuzhan ile yarın görüşeceğiz. O bizim ailemizden biri... Oğuzhan sağ olsun 'Abi sen nasıl dersen öyle olsun' diyen biri... Beyaz da olacak diye düşünüyoruz. Bunlar bizim kafamızdaki isimler." Dedi.

 O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu: O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim oldu? - Resim : 3

TV8’in patronu Acun Ilıcalı'nın yayınladığı karede; Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve yeni jüriler Oğuzhan Koç ile Ebru Gündeş yer alıyor. O Ses Türkiye’nin sunucusu Saadet Özsırkıntı da karede bulunuyor.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu: O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim oldu? - Resim : 4

O Ses Türkiye'nin yeni sezonu ile ilgili olarak herhangi bir tarih henüz açıklanmadı. Tarih açıklandığında haberimizde yer alacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin