O Ses jürisi belli oldu!

Tv8'de ekrana gelmeye hazırlanan yarışmanın jüri üyeleri açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
O Ses jürisi belli oldu!

Acun Ilıcalı’nın popüler programı ‘O Ses Türkiye’ kısa bir süre önce bitti. Tartışma yaratan program şimdi de, ‘O Ses Çocuklar’ olarak geri dönüyor. Ebru Gündeş, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz ve Hadise’nin jürisi olduğu ‘O Ses Türkiye’den yeni programa sadece Hadise devam edecek.



İlk bölümüyle 31 Mart’ta yayınlanacak ‘O Ses Çocuklar’ın jüri üyeliğini; Burak Kut, Hadise ve Oğuzhan Koç; sunuculuğunu ise Jess Molho üstlenecek.



Oğuzhan Koç, Instagram hesabından, çekimler sırasında çekilmiş fotoğrafı paylaşarak, altına ‘31 Mart’ta başlıyooorr.! #osescocuklar’ notunu düştü.



İzleyicileri ikiye bölen programın ‘çocuk’lar için olan versiyonu tepki çekecek gibi görünüyor. Ünlü sanatçı Cem Adrian, ‘O Ses Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı ve jürinin yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini söyleyerek’ insanların umutlarının kırıldığına dikkat çekmişti. Ardından gündeme çocukların geldiğini duyan Adrian, çocuklar konusunda daha sert olacağının sinyallerini vermişti. Sanatçı Aylin Aslım da Adrian’a destek olan isimler arasındaydı…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin