O kentimizi sağanak vurdu. Aşırı yağış sonrası sokaklar adeta nehre dönerken yollar büyük hasar aldı: Adeta asfalt ikiye bölündü!

Samsun'da gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde de şiddetini artıran sağanak nedeniyle rögarlar taştı. Trafikte aksamalar yaşanırken sokaklar göle döndü. Ev ve iş yerlerini su bastı. Yollar kağıt gibi yarıldı, araçlar büyük hasar gördü.

Google Haberlere Abone ol
O kentimizi sağanak vurdu. Aşırı yağış sonrası sokaklar adeta nehre dönerken yollar büyük hasar aldı: Adeta asfalt ikiye bölündü!

Kentte gece saatlerinde başlayan sabah saatlerinde ise şiddetini artıran sağanak nedeniyle rögarlar taştı, trafikte aksamalar yaşandı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı, ağaçlar devrildi.

Oluşan yoğun su birikintilerini tahliye etmek için ekipler yoğun çaba harcadı. Saathane Meydanı, Gazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Belediyeevleri, İstasyon ve Kale mahallerinde yoğun su birikintileri oluştu.

Belediye ekipleri, şiddetli yağış sonrası tıkanan rögarları açmak ve yağmur suyunu tahliye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun'da esnaf, meydana gelen selden dolayı dükkanlarına kayıkla gitti.

Samsun'da etkili olan sağanak yağış birçok yer hasar gördü. 6 saatte metrekareye 147 kilogram yağışın düştüğü kentte, suların çekildiği bazı bölgelerde zarar ortaya çıktı. İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde suların çekilmesinin ardından ortaya çıkan manzara hasarı gözler önüne serdi. Yollar yarıldı, araçlar yan yattı.

O kentimizi sağanak vurdu. Aşırı yağış sonrası sokaklar adeta nehre dönerken yollar büyük hasar aldı: Adeta asfalt ikiye bölündü! - Resim : 2

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin