O illerin kaderleri Hatay ve Maraş gibi olacak diyerek ağladı: Prof. Dr. Naci Görür gözyaşları içinde deprem uyarısı yaptı

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve başta Bursa olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de yaşayanları paniğe sevk eden 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük İstanbul depremi korkusu yeniden yaşandı. Jeolog Prof. Dr. Naci Görür ise konuk olduğu programda gözyaşlarını tutamadı. 18 ili tek tek sayan Prof. Görür, "Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak" dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

O illerin kaderleri Hatay ve Maraş gibi olacak diyerek ağladı: Prof. Dr. Naci Görür gözyaşları içinde deprem uyarısı yaptı

Türkiye'deki deprem tehlikesi her geçen gün daha da artıyor. Vatandaşlar ise adeta çaresiz kaderlerini bekliyor. 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası 11 ilde çok büyük yıkım yaşanmış, milyonlarca kişi evlerinden olmuş, on binlerce kişi hayatını kaybetmiş, yüz binlerce kişi de yaralanmıştı. 

Depremin yaraları geçen süre boyunca sarılmaya çalışılırken özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere deprem olacak korkusu ve çaresizlik hissi her geçen gün büyüyor. 

Gemlik Körfezi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem birçok ilde hissedildi. Başta Bursa Mudanya olmak üzere, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'deki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

"ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM..."

Kafa TV'ye konuk olan Prof. Dr. Naci görürü ise 18 il için deprem uyarısında bulundu. Tehlikede olan illeri tek tek sayan Prof. Dr. Görür, programda gözyaşlarını tutamadı. "Kaderleri Hatay ve Maraş gibi olacak" diyen Prof. Görür, "Bu illerin kaderi üzülerek söylüyorum, Maraş ve Hatay gibi olacak. Eskişehir, Denizli, Muğla, Erzincan, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş, Hatay, Kocaeli, Osmaniye, Bingöl, Konya, Erzurum, Aydın, Balıkesir, Burdur, Manisa, Hakkari..." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin