'O Hayat Benim'e katıldı, yeni rolünü anlattı

Fox TV'de yayınlanan diziye katılan oyuncu, yeni rolüyle ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'O Hayat Benim'e katıldı, yeni rolünü anlattı

‘Kurtlar Vadisi’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Gümüş’, ‘Kadın İşi Banka Soygunu’, ‘Genco, ‘Kızıl Elma’ gibi dizi ve filmlerde rol alan, son olarak 3 Nisan’da vizyona girecek olan ‘Figüran’da ilk defa komedi oynayarak izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu Erdal Cindoruk, 8 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak 41. bölüm itibariyle O Hayat Benim dizisine dahil oldu.



Pastel Film tarafından çekilen, başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncuların yer aldığı, Fox TV ekranlarında her pazar yayınlanan ’O Hayat Benim’ dizisine dahil olan Cindoruk, Filmstudio dergisine, diziye nasıl dahil olduğunu, yeni rolünü ve beğendiği dizileri anlattı.



Filmstudio: O Hayat Benim dizisine nasıl dahil oldunuz?



Erdal Cindoruk: Kızıl Elma dizisi bittikten sonra dinlenmek için Bodrum’a gittim. 2-3 aydır oradaydım. Diziye dahil olmam birden bire gerçekleşti. Sabah dizinin yapımcısı aradı. Akşam uçağa bindim ve ertesi gün sete başladım.



O HAYAT BENİM DİZİSİNDE KÖTÜ ADAMI CANLANDIRACAĞIM



Filmstudio: Seyirci sizi ‘O Hayat Benim’ dizisinde nasıl görecek?



Erdal Cindoruk: Çok önemli ve güzel bir rol ile seyirciye yeniden ‘merhaba’ diyeceğim. Dizide kötü adamı canlandıracağım. Ama seyirci bu adamın neden kötü olduğunu da görecek.



SONRADAN DAHİL OLDUM, AMA KOLAY ADAPTE OLDUM



Filmstudio: Diziye sonradan dahil oldunuz? Ekip nasıl?



Erdal Cindoruk: Diziye 41. bölümde giriyorum. Sağ olsunlar setteki bütün oyuncu arkadaşlar beni çok sıcak karşıladı. Yönetmenimiz Hamdi Alkan da öyle. Zeynep Eronat ile Kızıl Elma dizisinde de birlikte oynadık. Sonradan dahil oldum ama kolay adapte oldum. İlk haftada insanları sevdim ve ısındım.



O HAYAT BENİM DİZİSİNİN BAŞARISI OYUNCULUKLARIN DOĞAL OLMASI



Filmstudio: O Hayat Benim dizisi pazar akşamlarının zirvedeki ismi. Siz dizinin bu başarısını neye bağlıyorsunuz?



Erdal Cindoruk: Kesinlikle önce senaryoya bağlıyorum. Çünkü dizinin senaryosu çok iyi. Hem gerilim var, hem aşk, hem de entrika. En önemlisi dizideki oyunculuklar çok doğal, izleyici kendi evinden biri gibi hissediyor ve dizi sıkmıyor.



POYRAZ KARAYEL DİZİSİNİ KEYİFLE İZLİYORUM



Filmstudio: Son dönemde izlediğiniz ve beğendiğiniz diziler var mı?



Erdal Cindoruk: Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisini çok severek izliyorum. Senaryo güzel, oyuncular kıvamında oynuyor. Gayet başarılı bir dizi.



NECİP MEMİLİ VE CANER CİNDORUK KARİYERİNİ İYİ YÖNETEN İKİ İSİM



Filmstudio: Beğendiğiniz ve geleceğini parlak gördüğünüz oyuncular kimlerdir?



Erdal Cindoruk: Necip Memili ve Caner Cindoruk’un oyunculuklarını çok beğeniyorum. Kariyerlerini de çok güzel yönetiyorlar bence. Zaten iyi yerlerde her ikisi de. Ama daha da iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum.



YILMAZ ERDOĞAN, OSCAR ALIR



Filmstudio: Türkiye’de Oscar’ı kim alır?



Erdal Cindoruk: Kesinlikle Yılmaz Erdoğan alır diyorum. Çok sıcak oynuyor ve seyirciye duyguyu yaşatıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin