O Hayat Benim dizisinin yeni senaryo ekibi belli oldu! MedyaTava açıklıyor!!!

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim senaristleri değişti.

Google Haberlere Abone ol
O Hayat Benim dizisinin yeni senaryo ekibi belli oldu! MedyaTava açıklıyor!!!

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim'in senaryo ekibinin değiştiğini dün ilk kez MedyaTava duyurmuştu. Dizinin yeni senaryo ekibi de belli oldu.



O Hayat Benim dizisinin senaristi Can Sinan, kişisel Twitter adresinden diziden ayrldığını duyurmuştu. O Hayat Benim dizisinin yeni senaristleri; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren oldu.



Daha önce Yılanların Öcü ve Fatih - Harbiye dizilerinin de senaryosunu kaleme alan ekibin yazdığı ilk O Hayat Benim bölümü, 18 Nisan Salı günü ekrana gelecek.



Can Sinan, ayrılık kararını böyle duyurmuştu:



"4. Sezona ve 128. Bölüme kadar getirdiğimiz #OHayatBenim yolculuğu bizim için bu gece yayınlanan bölümle sona eriyor. Kalemi yeni ekibe devrederken, herkesten önce yapımcımız @yasarirvul'e, @huseyinsamson'a teşekkür etmek istiyorum. #OHayatBenim Yol arkadaşım @aliercivan, senaryo grubunda beraber çalıştığım, sette bu işe emek veren ekibimize de minnetlerimi sunuyorum. #OHayatBenim Başta Turgut Abi, Ayten Abla, İlknur Abla ve Ömer olmak üzere tüm @pastelfilm ailesine sevgilerimi gönderiyorum. #OHayatBenim Gönül isterdi ki dizimiz kendi gününde, yani Pazar akşamları devam edebilseydi yoluna... #OHayatBenim #OHayatBenim'e Salı günlerinde başarılar ve bol reytingler dilerim. Hadi selametlen beybisiler...#OHayatBenim"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin