O haberlere hastaneden yalanlama geldi

Medical Park Bahçelievler Hastanesi dün taburcu olan Dilan Alp ve Meral Dönmez ile ilgili haberleri yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
O haberlere hastaneden yalanlama geldi

1 Mayıs kutlamalarında yaralanan ve tedavi gördükleri Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nden dün taburcu edilen Dilan Alp ve Meral Dönmez için, "yer yok diye taburcu edildiler" haberlerine hastaneden yalanlama geldi.



Hastanenin başhekimliğinden yapılan açıklamada, Alp ve Dönmez'in tedavilerinde yoğun bakımda devam edildiği vurgulanarak, tedavi ve taburculuk süreci hakkında basın ve sosyal medyada yer alan bazı haberler yer aldığı kaydedildi.

Açıklamada, hastaların, en temel haklarından olan mahremiyet ilkesine gösterdikleri hassasiyet nedeniyle hastalara özel olan bilgileri verememekle birlikte kamu yararı adına bazı hususları açıklamak istedikleri ifadeleri yer aldı.



Hastaların hastaneye başvurmalarını takiben, gerekli müdahale ve tedavi düzenlendiği aktarılan açıklamada, "Hastaların başvurularını takip eden 3. gün itibariyle hayati yaşam tehlikeleri son bulmuş, hasta yararına normal tedavilerine devam edilmiştir. Tedavi süreci kapsamında çoklu konsültasyon görüşü alınarak hastaların durumu değerlendirilmiş ve taburcu raporu tanzim edilmiştir. Her iki hastanın da taburculuk sonrası kontrolleri planlanarak tedavi programı kendilerine bildirilmiştir" denildi. ANKA


Etiketler yalanlama dilan alp
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin