O fotoğrafa ödül verildi

Karlı okul yolunda montsuz ve terlikle okula giden öğrencilerin fotoğrafı ödüllendirildi.

Google Haberlere Abone ol
O fotoğrafa ödül verildi

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Başarılı Habercilik Ödülleri' yarışmasında yılın fotoğrafı ödülünü; karlı havada kabansız ve terlikle okula giden kız öğrencilerin fotoğrafı ile DHA Siverek muhabiri Mehmet Sezgin kazandı.



Diyarbakır GGC Lokali'nde 28'inci kez düzenlenen ödül törenine; Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Yiğit, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Mehmet Hamzaoğulları, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hafize İpek ve çok sayıda davetli katıldı.



Çeşitli branşlarda ödüllerin dağıtıldığı gecede, geçen yıl köyden karlı yolda servis minibüsünde mahsur kalan; Melek ve Merve Özgulan kuzenlerin montsuz ve ayağındaki terlikli fotoğrafını çeken DHA Siverek muhabiri Mehmet Sezgin'e yılın fotoğrafı ödülü verildi.



Kız öğrencilerin okul yolunda yaşadığı çileyi görüntülediği fotoğraf ile 'Yılın fotoğrafı' ödülünü kazanan Sezgin, plaketini Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Yiğit'in elinden aldı. DHA




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin