'O Eski Ramazanlar' sosyal medyada

İstanbul Cevahir, Ramazan ayı boyunca ziyaretçileri için etkinlikler düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
'O Eski Ramazanlar' sosyal medyada

Ramazan ayıyla birlikte eski ramazanları özlemle hatırlayarak “Nerede O Eski Ramazanlar?” diye soranlar için İstanbul Cevahir, bir fotoğraf köşesi hazırladı. Ramazan ayı boyunca alışveriş merkezi içerisinde yer alacak olan “ Ramazan’ın Resmi” fotoğrafköşesinde, Cevahir AVM ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli fotoğraflar çekme ve harika bir hatıraya sahip olma fırsatı sunuyor. Ayrıca, akıllı telefonları ile “Ramazan’ın Resmi” köşesinde yer alan QR kodunu okutan şanslı ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.



İstanbul Cevahir, yılların eskitemediği ikili Karagöz ve Hacivat gölge oyununu ziyaretçilerine dijital ekranda sunuyor. Ayrıca, bu geleneğin bir parçası olmak isteyen ziyaretçileri sürprizler bekliyor. Ramazan ayı boyunca Cevahir Alışveriş Merkezine gelen ziyaretçiler Karagöz ve Hacivat oyunlarını dijital ekranda izleme şansı yakalıyor.



Cevahir'in Facebook sayfası üzerinden düzenlediği uygulama ile katılımcılar, “Burada O Eski Ramazanlar”uygulamasına katılarak hediyeler kazanma fırsatı yakalıyor.



Reklamazzi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin