O dava düştü! Selin Şekerci'yi Emine Erdoğan da affetti

Emine Erdoğan, Selin Şekerci’nin özür dilemesinin ardından şikayetinden vazgeçmişti.

Google Haberlere Abone ol
O dava düştü! Selin Şekerci'yi Emine Erdoğan da affetti

Kişisel Twitter hesabından, 31 Mart 2014’te attığı “Bunların hepsi, bu yalanlar sahtekarlıklar ve gidişleri yıllar sonra film olacak ve ben Emine Erdoğan’ı oynamaya talibim: gikkirik gikkirik” mesajı yüzünden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla 1 yıl 8 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapsi istenen ünlü oyuncu Selin Şekerci hakkındaki dava düştü. Emine Erdoğan, Selin Şekerci’nin özür dilemesinin ardından şikayetinden vazgeçmişti.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul 7.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Selin Şekerci ile avukatı katıldı. Mahkeme hakimi iddianameyi okuduktan sonra savunma yapan Selin Şekerci, attığı tweette hakaret olmadığını ve o günkü duruma eleştiri yaptığını anlattı. Bir oyuncu olarak liderin eşini oynamak her oyuncunun hayalinden biri olduğunu savunmasında belirten Şekerci, “”Hakaret kastım yoktur” dedi.



Mahkeme hakimi Selin Şekerci’nin savcılığa verdiği ifadesini okudu. Şekerci, “Benim sosyal medya hesabım var. Davaya konu tweet bana aittir. Yaşımın verdiği tecrübesizlikle yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş olabilirim. Ben tweetimde Emine Erdoğan’ı hedef almadım. Tweetimin yanlış anlaşılmasından dolayı Emine Erdoğan’dan özür diledim” şeklindeki savcılık savunmasını da kabul ettiğini söyledi.Haberin devamını okumak için TIKLAYIN



O dava düştü! Selin Şekerci'yi Emine Erdoğan da affetti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin