'O çocuklarımın annesi ve her zaman kıymetlimdir'

Mustafa Sandal, boşandığı için üzülen hayranlarını teselli etti.

Google Haberlere Abone ol
'O çocuklarımın annesi ve her zaman kıymetlimdir'

Mustafa Sandal, Emina Jahovic’ten boşandığı için üzülen hayranlarına, “Üzülmeyin, biz çok mutluyuz. O çocuklarımın annesi ve her zaman kıymetlimdir” yanıtını verdi.



Geçen ay 10 yıllık eşi Emina Jahovic’ten boşanan sanatçı, üzülen hayranları için, “Üzülmeyin, biz çok mutluyuz. O benim çocuklarımın annesi, her zaman kıymetlimdir” cevabını verdi.

“Tekrar evlenecek misiniz?” sorusuna ise Mustafa Sandal, “Şu an için öyle bir düşüncem yok. Ancak büyük konuşmamak gerekiyor bu hayatta! Şimdilik böyle çok iyiyim” diyerek yanıtladı.



'O çocuklarımın annesi ve her zaman kıymetlimdir'



'Genç kalmanın sırrı...'



Hayattaki her pişmanlığın insan ruhuna tecrübe olarak girdiğini söyleyen sanatçı, genç kalmanın sırrını ise, “Hayata pozitif bakmak, çocuklarıma sarılmak ve elbette spordan vazgeçmemek” olarak açıkladı.



2019’da sanat hayatının 25’inci yılını kutlayacağını belirten Mustafa Sandal,“Özel bir albüm düşünüyoruz. Bu bir Best of olabilir” dedi. Mustafa Sandal, iyi bir teklif gelmesi halinde sinema filminde de rol alabileceğinin altını çizdi.



'O çocuklarımın annesi ve her zaman kıymetlimdir' - Resim : 2



Mustafa Sandal'dan Emina'ya destek



Öte yandan Mustafa Sandal, Edis ve Emina'nın ortak çalışması olan 'Güzelliğine' şarkısının klibinden ekran görüntüsü alarak Instagram hesabından paylaştı. Üstüne de 'Hayırlı olsun' notunu düştü.



'O çocuklarımın annesi ve her zaman kıymetlimdir' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin