Nusret'e yasak üzerine yasak yağıyor. Dünya Kupası'nı kaldıran ve gündeme oturan Nusret için bir yasak daha geldi: Rolling Loud festivaline katılamayacak

Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in kazandığı Dünya Kupası finalinde sahaya inerek kupayı kaldıran Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlatılmıştı. Gündeme oturan olay sonrası Nusret'e bir yasak daha geldi. ABD'de düzenlenen Rolling Loud Müzik Festivali resmi hesabından açıklama yaparak "Organizasyona katılmasını yasakladık" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Nusret'e yasak üzerine yasak yağıyor. Dünya Kupası'nı kaldıran ve gündeme oturan Nusret için bir yasak daha geldi: Rolling Loud festivaline katılamayacak

Et restoranları zinciri sahibi Nusret Gökçe'nin dünya kupasında yaptıkları gündem olmaya devam ediyor. Sahaya girerek kupayı kaldıran Nusret Gökçe için FİFA soruşturma başlatmıştı.  

Geçtiğimiz günlerde US Ohen Cup finalinden de men edildiği açıklanan Nusret Gökçe'ye bu kez Los Angeles'tan kötü haber geldi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı Rolling Loud  müzik festivali Nusret'e yasak getirdi.

Festivalin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, "Biz de Salt Bae'in Mart'taki Rolling Loud LA 2023'e katılmasını yasakladık" paylaşımı yapıldı. 

Duvar'da yer alan habere göre 3-5 Mart arasında yapılacak festivalde Travis Scott, Future ve Lil Wayne gibi isimler de sahne alacak.  Nusret geçen günlerde ABD'de süren futbol turnuvası U.S. Open Cup'ın finalinden de men edildi.  FIFA, Nusret Gökçe'nin Dünya Kupası finali sonrası sahaya inmesiyle ilgili inceleme başlatmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin