Nusr-Et’in yeni şubesi ünlülerin katılımıyla açıldı

İş, sanat ve cemiyet dünyasından 500’e yakın seçkin konuk görkemli davette bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Nusr-Et’in yeni şubesi ünlülerin katılımıyla açıldı

Açılaşa gelenler arasında Chris Noth, Arda Turan, Mustafa Ceceli-Selin İmer, Burak Yılmaz, Hakan Ural, Selam Çilek, Murat Pilevneli, Tamer Yılmaz, Sevan Bıçakçı, İsmail acar, Ayşe Azizoğlu, Ender Saraç, Emre-Burcu Ziyal, Hakan Öztürk, Sinem Yıldırım, Uğur Kurul, Esra Üstünkaya, Sinan Sertel, Tuba Ergin, Uğur Tan, Arzu Kunt gibi isimler vardı.



Nusr-Et’in yeni şubesi ünlülerin katılımıyla açıldı



CECELİ İLE TUZLAMA HAREKETİ



Yoğunluktan fırsat bulup gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nusret Gökçe, “Son şubemizi de açtık hedef bütün dünya, öncesinde Las vegas, Los Angeles, ve Londra var burası da dünyanın merkezi” şeklinde açıklama yaptıktan sonra, muhabirlerin ‘Mustafa Ceceli sizin halay videosunu çekmek istemiş ama bir türlü yapamamış ve sürekli düşmüş' sorusuna gülerek cevap veren Gökçe, “Mustafa istesin birlikte belki yeni bir şey yapabiliriz” diyerek espri yaptıktan sonra şarkıcıMustafa Ceceli ile kendisine ait olan balmumu heykelinin geçerek tuzlama hareketi pozu verdi.



Nusr-Et’in yeni şubesi ünlülerin katılımıyla açıldı - Resim : 2



CHRIS NOTH: 100 DOLAR VERİRSENİZ BENİ ÇEKEBİLİRSİNİZ



Geceye katılan isimlerden Amerikalı oyuncu, Sex and the City, 1 ve 2 Yeni Hayat, Bay Mükemmel yanı sıra bir çok film ile tanınan Chris Noth da vardı. Çıkışta kendisine yöneltilen sorulara cevap veren ünlü aktör, sorulara kaçamak cevaplar verdi. “Burada mükemmel bir atmosfer var çok beğendik aynı zamanda Nusret'i yakından tanıyoruz” dedi.



Ünlü aktör, gazetecilere fotoğraf çektirmek istemedi poz vermekten kaçındı ve esprili bir şekilde “100 Dolar verirseniz sizlerle poz veririm” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin