Nuri Şahin: Geçen haftalarda bir golden sonra duruşu var, insan ürküyor

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Nuri Şahin: Geçen haftalarda bir golden sonra duruşu var, insan ürküyor

Fraport TAV Antalyaspor'un başında başarılı bir grafik sergileyen Nuri Şahin, yayıncı kuruluşa birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor'un başında uzun seneler geçirmek istediğini söyleyen Nuri Şahin, ''Antalyaspor'da hedefim istikrar. Hoca, futbolcu, yönetim, tesisleşme konusunda istikrar istiyorum. İstikrarla gelen başarı kalıcı olur. Transfer görüşmeleri yaptığımız bir sürü futbolcu oldu. Oyuncular İstanbul dışında ilk tercih ettikleri yer Antalya'dır. Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz'' dedi.

Yabancı kuralı hakkında da konuşan Şahin, ''Yeri geldi biz geçen sezon 6-7 yerli oyuncu oynattık. Türk oyuncular iyi olmazsa bu sistem yürümez. Biz yerli oyuncuları aldığımızda bu kural için transfer etmedik. Bu kuraldan dolayı Türk oyuncu rahat olursa bu da olmaz. Yabancı kuralına karşıyım. Ama iyi oyuncu iyi oyuncudur. Sınırlama yapılmamalıdır'' ifadelerini kullandı.

''JORGE JESUS İNANILMAZ ŞEYLER BAŞARAN BİRİ''

Yeni gelen teknik direktörlere zaman verilmesini söyleyen genç çalıştırıcı, ''Gelen hocaların hepsi marka isimler. Jesus, senelerdir inanılmaz şeyler başaran biri. Marka bir duruşu var. Geçen haftalarda bir golden sonra duruşu var, insan ürküyor'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin