Nurhan Damcıoğlu hangi diziye konuk oluyor?

Sevilen kantocu hangi dizide 'Yangın var!' diye bağıracak?

Google Haberlere Abone ol
Nurhan Damcıoğlu hangi diziye konuk oluyor?

Nurhan Damcıoğlu ve Ersin Düzen, TRT'in sevilen dizisi Leyla ile Mecnun’a konuk oluyor. Kendisi olarak oynayan Damcıoğlu Yangın Var kantosunu seslendirecek. Ersin Düzen ise  at tv'nin spor muhabiri olarak ekibe katılıyor.

 

Dizinin bu bölümünde, Mecnun sürekli Leyla'ya kendi geçmişinden bahsediyor. Leyla'nın kalbi kırılır ama Mecnun bunu bir türlü anlamıyor. Mahalledeki herkes kendi günlük problemleri yüzünden mutsuzdur. Ölüm gelir mahalleye. Aralarından birinin canını almadan gitmeyecektir. Herkes ölüme karşı farklı farklı planlar yapıyor. Yavuz ölümden kaçarak kurtulmaya çalışıyor. Erdal ölümü kandırmaya çalışır, Mecnun ise ölümü alt etmek ister. Leyla ise çok üzgündür. Ömer Leyla'yı alıp buralardan gitme düşüncesindedir. Hidayet'in de yardımıyla Leyla ve Ömer başka bir şehre taşınmak üzere plan yaparlar. Mahalleli için ise ölümü yenebilmenin tek bir yolu var..



Yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde; Ali Atay,  Melis Birkan,  Ahmet Mümtaz Taylan,   Köksal Engür,  Cengiz Bozkurt , Serkan Keskin, Osman Sonant, Cihan Ercan, Ege Tanman , Açelya Devrim Yılhan, Atilla Şendil, Nalan Kuruçim,  Neslihan Aker,  Engin Günay,  Sabahat Adalar,   Mustafa Aşık,  İpek Türktan,  Güliz Gençoğlu,  Kubilay Çamlıdağ,  Sarp Aydınoğlu.



Dizi, 4 Şubat Pazartesi günü 21.45'te TRT 1'de olacak. 








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin