Nur Yerlitaş'tan Kemal Doğulu açıklaması

Merdivenlerden düşerek yaralanan modacı Kemal Doğulu'nun tedavisi devam ederken meslektaşı Nur Yerlitaş'tan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Nur Yerlitaş'tan Kemal Doğulu açıklaması

Beyoğlu'ndaki evinde merdivenlerden düşmesi sonucu kanlar içinde bulunan ve acil olarak Taksim’de özel bir hastanaye kaldırılan modacı Kemal Doğulu'nun tedavisine yoğun bakım servisinde devam ediliyor.



Nur Yerlitaş'tan Kemal Doğulu açıklaması



"DUA EDİN"



Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan Kadir Doğulu'nun "Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlar elinden geleni yaptı, yapıyor da. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz. Şu mübarek günlerde siz de abim için dua edin" açıklamasının ardından ünlü modacının dostları ve sevenleri hastaneye akın etti.



"KÖTÜYE BİR ŞEY OLMAZ"



Kemal Doğulu'nun İşte Benim Stilim programından birlikte jüri üyeliği yaptığı Nur Yerlitaş da hastaneye koşanlar arasındaydı.  Günaydın'ın haberine göre taksiden inir inmez kötüye bir şey olmaz diyerek herkesi şaşırtan Yerlitaş, daha sonra şunları söyledi: "Kemal çok iyi bir çocuk ama bazıları el birliğiyle onu bu hale soktu. Onu bu hale sokanlar utansın. Harcadılar çocuğu. Bunun sebeplerini biliyorum, belki bir gün her şeyi anlatırım"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin