Nükhet Duru'dan Hıncal Uluç'a zehir zemberek ayar

"Eski Hıncal Uluç'u seviyorum ama yeni Hıncal'ı tanımıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Nükhet Duru'dan Hıncal Uluç'a zehir zemberek ayar

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi SkyTurk 360 ekranlarında yayınlanan İzzet Paşa "Nükhet Duru Özel" programıyla izleyicilerle buluştu. Türk sanat müziğinden, kendi klasiklerine, Sezen Aksu'nun Sen Ağlama'sından Selda Bağcan şarkılarına kadar uzayıp giden bir repertuarla programa konuk olan Nükhet Duru aynı zamanda hayatının bilinmeyenlerini de İzzet Çapa'ya anlattı. Söz bir ara Duru'nun Çapa'yla Hürriyet gazetesinin Kelebek Pazar eki için yaptığı röportajdan açılınca Çapa 'üstad-ı azam' olarak nitelendirdiği gazeteci yazar Hıncal Uluç'un eleştirilerinden bahsetti. Hıncal Uluç, röportajın hemen ardından köşesinde Çapa'nın Nükhet Duru'ya kıyak geçtiğini ve sorulması gereken bazı soruları sormadığını yazmıştı. Sormadığı iddia edilen soruları canlı yayında dile getiren İzzet Çapa hemen ardından Duru'ya "Hıncal Uluç'un seninle arkadaşken tanık olduğu özelini köşesinde kaleme almasını doğru buluyor musun?" diye ekledi. Bunun üzerine Nükhet Duru "Benim özel hayatımı yıllar sonra Hıncal Uluç'un yazması doğru değil. Biz de o yüzden uzaklaştık" cevabını verdi. Çapa'nın "Biz yine de Hıncal Abi'ye buradan sevgilerimizi gönderiyoruz" demesi üzerine Nükhet Duru;"Ben Hıncal Uluç'a sevgilerimi yollamıyorum. Eski Hıncal Uluç'u seviyorum ama yeni Hıncal'ı tanımıyorum. Yaşından dolayı saygım vardır o kadar" cevabıyla olaya zehir zemberek bir nokta koymuş oldu.



AHMET HAKAN NÜKHET DURU'NUN KAFASINI NASIL KARIŞTIRDI?



İlerleyen dakikalarda İzzet Çapa'nın  "Ahmet Hakan niye köşesinde senden erkek dilinden anlayan kadın diye yazdı?" sorusunu Nükhet Duru "Asıl ben bunu Ahmet Hakan'a soracağım. Erkek dilinden anlıyor olsaydım 2 kere boşanmazdım şimdi de evde kalmazdım" sözleriyle yanıtladı.



SEZEN AKSU DUDAKLARINI NİYE KÜÇÜLTMEK İSTİYOR?



İzzet Paşa'da aynı gece ünlüler adeta telefonla canlı bağlanma yarışına girdiler. Nur Yerlitaş, Emel Sayın ve Selda Bağcan telefonda Nükhet Duru ile ilgili anılarını paylaştıktan sonra gecenin asıl sürprizi programın finalinde oldu. Nükhet Duru tam Sibel Can'ı nasıl keşfedip Maksim'e çıkardığını anlatırken stüdyoda "Kapat kapat" diye tanıdık bir ses duyuldu. Birkaç saniye içinde o tanıdık sesin Sezen Aksu'ya ait olduğu anlaşıldı ve Minik Serçe hem Duru'ya hem de Çapa'ya sürpriz yaptı. "Nükhet bu akşam öttürüyor maşallah" diye söze başlayan Sezen Aksu'ya Duru "Sezen her dakika dışarıya çıkmıyor dudaklarına biri çarpmasın diye" takıldı. Bunun üzerine Aksu "Zaten bu koca dudaklarım yüzümden çocuklar benimle böbrek diye dalga geçerlerdi, vallahi aldıracağım biraz yanlarından" diye espiriyi patlattı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin