Nuh Köklü davası başladı!

Öldürülen gazetecinin davsında ilk duruşma görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Nuh Köklü davası başladı!

Geçen Şubat ayında Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynarken bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü'nün öldürülmesine ilişkin dava bugün başladı.



Kartal Anadolu Adliyesi 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmayı izleyenler arasında Alper Taş, Barış Yarkadaş Gürsel Tekin gibi isimler de bulunuyor.



Tutuklu sanık Serkan Azizoğlu 'kasten adam öldürme, silahla kasten öldürmeye teşebbüs ve hakaret' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.



Tutuksuz sanık Nazım Coşanar da, Serkan Azizoğlu’nun suçu işlemesine yardımda bulunduğu gerekçesiyle “kasten adam öldürmeye yardım etmek” suçundan yargılanıyor.



 Twitter'da Nuh Köklü Davası olarak açılan Köklü'nün arkadaşları tarafından yürütülen hesapta duruşmada yaşanan gelişmeler aktarılıyor.



Bu hesaptan aktarılan bilgilere göre; Serkan Azizoğlu ifadesinde şöyle konuştu:



"Kartopu camıma çok fazla geldi, dışarı çıktım, atmayın kocaman insanlarsınız, bunlar pahalı camlar dedim.İçeri girdim tekrar atmaya başladılar, tekrar uyardım dışarı çıkp, sonra üzerime saldırdılar.Onlar saldırınca ben de kendimi korumak için sopa aldım, daha da çok saldırdırlar, ben de bıçak aldım. Beni çöp kovasına sıkıştırıp yere düşürdüler, üzerime birisi küfrederek atladı, gerisini hatırlamıyorum.Beni evimden işime,işimden evime giden, kendi halinde bir insanım, kimseyle bir alıp veremedğimi yok. çocuklarım var" 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin