Nuh Albayrak 'Meğer ne büyük suç işlemişiz' dedi, itiraf etti!

Star gazetesi yazarı, bugünkü köşesine cemaate yakın isimleri ve Fethullah Gülen'i taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Nuh Albayrak 'Meğer ne büyük suç işlemişiz' dedi, itiraf etti!

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Vekili ve köşe yazarı Nuh Albayrak bugünkü köşesine Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'yı ve Fethullah Gülen'i taşıdı.



Dumanlı ile geçmişteki görüşmelerini köşesine taşıyan Albayrak, Dumanlı'nın bir televizyon kanalında kendisi hakkında yıpratıcı ifadeler kullandığını iddia etti.



Albayrak, yazısını "eskiden aranızın iyi olduğu herkes bugün yanınızda değilse” ya onların tamamı ters yöne girmiştir veya siz... Diğerlerini bilmem ama şahsen kendimi bildim bileli hiç yönümü değiştirmedim" 'itirafı' ile noktaladı. 



İşte, Albayrak'ın o yazısı:



Meğer ne büyük suç işlemişiz!



Değerli okuyucularım,Bireyler üzerinden tartışma tarzım değildir. İçinde bulunduğumuz fırtınalı dönemde bile eleştirilerimi devletteki paralel yapı ve ona sahip çıkan kesimlerle sınırlı tutmaya dikkat ettim. Zira şartlar ne olursa olsun özellikle bütün meslektaşlarımızla görüşebilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu güne kadar da, görüşleri benimle taban tabana zıt olan meslektaşlarıma bile bu itinayı gösterdim ve karşılığını da gördüm. Ama bu haftaki yazımda özür dileyerek bu ilkemin biraz dışına çıkmak zorunda bırakıldım. 



Bir yıldır kendilerini desteklemeyen bütün kişi ve kurumlara karşı karalama kampanyası yürütürken, yayınlarını beğenmediği müesseslere haftalarca karalama kampanyaları dizerken başka yayın organlarının her satırını yargılayan kendinden menkul “Basın özgürlüğü” çelişkisini bir tarafa bırakarak şahsımla ilgili suçlamalara açıklık getirmek istiyorum. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin