NTV'de 'Gece Gündüz'ü yeni dönemde kim sunacak?

Pazartesi günü yeni sezona merhaba diyecek olan programın yeni sunucusu belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
NTV'de 'Gece Gündüz'ü yeni dönemde kim sunacak?

Ekranların en uzun soluklu kültür sanat programı 'Gece Gündüz' yeni sezonun ilk programıyla 7 Ekim Pazartesi 18.15'te NTV’de başlıyor.



1997 yılından bugüne sırasıyla Pınar Demirkapı, İnci Türkay, Haşmet Topaloğlu, Ayşe Tolga ve son olarak Yekta Kopan’ın sunumuyla sanatseverlere rehber olan program, bundan böyle  Gülay Afşar’la devam edecek. NTV Kültür Sanat ekibi tarafından hazırlanan 'Gece Gündüz' yeni sezonda da yıllardır kemikleşen yayın çizgisini sürdürerek izleyicisiyle buluşacak.



İlk konuk Cemal Hünal



İlk programda 'Gece Gündüz'e, 'Günce' filmiyle gündemde olan oyuncu Cemal Hünal konuk olacak. Hünal, Afşar'a hem son filmi 'Günce'yi anlatacak hem de kariyerine ve hayata dair açıklamalarda bulunacak. 



Jüri Başkanı Türkan Şoray Altın Portakal'ı anlatacak



Ardından 'Gece Gündüz', kameralarını Antalya'ya çevirecek. Bu yıl 50'ncisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nin açılış gecesinden detaylar ekrana gelecek.



Festivalle ilgili ilk değerlendirmeleri ve izlenimleriyse, festivalin bu yılki ulusal yarışma jüri başkanı Türkan Şoray, Antalya'dan canlı bağlantıyla aktaracak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin