NTV HABERDEN UZAKLAŞIYOR MU?

MT: NTV, yaza hareketli giriyor. Tanıtımlarını dönmeye başladığınız yaz ekranında tam olarak neler olacak? Özellikle son günlerde yapılan 'NTV haber kanalı olmaktan çıktı' eleştirilerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Cem Aydın (NTV Genel Müdürü): Yaz Ekranı’nda, yazın rengine uygun, keyifli programlar ve spor yayınları var. Gani Müjde, “Denizde Hayat” adıyla koylarımızı tanıtan, denizciliği anlatan bir sohbet programı hazırlıyor...

Google Haberlere Abone ol
NTV HABERDEN UZAKLAŞIYOR MU?

CEM AYDIN: Yaz Ekranı’nda, yazın rengine uygun, keyifli programlar ve spor yayınları var. Gani Müjde, “Denizde Hayat” adıyla koylarımızı tanıtan, denizciliği anlatan bir sohbet programı hazırlıyor. Okan Bayülgen “Herkes Bunu Konuşuyor” programını yazlık mekanlara taşıyor. Açıkhava çekimleriyle, Yazlık Sinema, Yaz Modası, Yazlık Hayat, İyi Festivaller gibi eğlenceli ve güneşli programlar da Yaz Ekranı’nda olacak . Sporda ise farklı alanlara izleyicinin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz yayınlar var. FİFA  20 yaş ve altı dünya futbol şampiyonası, bu yıl  Çeşme’de yapılacak olan Avrupa Sörf Şampiyonası ve Golden League kaçmaz diyorum.


NTV Haber kanalı olmaktan çıktı eleştirilerini haklı bulmuyorum. Eleştiriyi yapanların haber kanalı tarifini bilmiyorum ama NTV’yi standart bir kalıba sokmaya çalışmak doğru olmaz. NTV bugün Türkiye’nin en güvenilir haber kaynağıdır. Türkiye’nin haber kanalıdır ve Türkiye’ye özgü bir kanaldır. Yayıncılıktaki yenilik arayışımız, farklı programlar ya da spor yayınları asıl işimize hiçbir zaman engel olmadı aksine destek oldu. İzlenme oranıyla artan gelir sayesinde bugün teknolojiye ve kaliteye gereken yatırımı yapabiliyoruz. Gelecek yıl NTV 10’uncu yılını kutlayacak. Geriye baktığım zaman, doğru ve yanlışlarıyla büyük bir çaba, mesleki sorumluluk ve yayıncılıkta kalite arayışı görüyorum. Eksiklerimiz hatalarımız yok mu? Tabii ki var, en iyisini yapmaya çalışsak da kimi zaman işler istediğimiz gibi olmayabiliyor. Ama ne yaptığını bilen, mesleki sorumluluğunun farkında olan bir haber ekibimiz var. NTV’nin ve bu ekibin değeri, doğru habere ve güvenilir bilgiye en çok ihtiyaç olduğu dönemlerde, önemli olaylarda daha da öne çıkıyor. Burada yöneticisi olduğum kanalı övmek çok anlamlı değil, önemli olan yaptığımız işi izleyicinin takdir etmesi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin