Nostaljik fotoğrafını paylaşan Nusret Gökçe'ye yorum yağdı: Bizi dünyaya rezil ettin

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Nostaljik fotoğrafını paylaşan Nusret Gökçe'ye yorum yağdı: Bizi dünyaya rezil ettin

'Tuz serpme' hareketi ile şöhreti yakalayan Nusret Gökçe, günlerdir dünya gündemindeki yerini koruyor. 2022 Dünya Kupası'nda penaltılara giden Arjantin-Fransa finali, Lionel Messi ve arkadaşlarının zaferiyle sonuçlanmıştı. Muhteşem final sonrası Arjantinli futbolcular sahada eğlenceli görüntülere imza atarken, Nusret de sahaya inmişti. Oyuncuların sevincine ortak olmaya çalışan, kupayı eline alarak Angel Di Maria ile fotoğraf çekilen Gökçe, ardından Messi'ye yönelmişti.

MEN EDİLDİ!

Söz konusu görüntülerin sosyal medyada da gündem olmasıyla birlikte Nusret'e büyük tepki gösterilmişti. FIFA kuralları gereği sahaya girmesi yasak olan Nusret Gökçe için ilk tedbir Amerika Birleşik Devletleri'nden gelmişti. ABD'de 1914 yılından beri düzenlenen futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan Nusret Gökçe'nin men edildiği açıklanmıştı.

TAKİPTEN ÇIKTI!

FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan da flaş bir hamle gelmişti. Infantino, kişisel Instagram hesabından takip ettiği Nusret Gökçe'yi, Dünya Kupası finali sonrası sergilediği görüntülerin ardından takipten çıkmıştı. Ayrıca FIFA'nın kuralını yok saydığı için hakkında soruşturma açılmıştı.

RESTORANINDAKİ HESAPLAR ŞAŞIRTIYOR!

Gökçe, dünya çapında 32 şube ile dev bir marka haline getirdiği restoran zincirindeki astronomik fiyatlarla konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl dünya basınında da restoranındaki hesabın fotoğrafları paylaşılarak, ünlü işletmece tepki gösterilmişti.

İMZA YEMEĞİ İÇİN 52 SAAT ÇALIŞMALI!

Nusret, Kasım 2021'de işe aldığı şeflerle ve daha doğrusu onlara ödediği maaş ile gündeme gelmişti. Londra'da bulunan restoranın iş ilanında, başvuru sahibinin "Dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde en iyi malzemelerle çalışacağı" ile övünülüyordu.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Nusret, restoranında işe aldığı şeflere saatlik ödeme yapıyor. Verdiği saatlik 12 sterlinlik ücret ise menüdeki bir parça patates püresi veya mısır fiyatıyla eşdeğer. Bir başka deyişle, Nusr-Et'in imza işlerinden biri olan 630 sterlinlik altıntomahawk bifteklerinden birini yemek için şef 52 saatten fazla çalışmak zorunda kalacak.

"KALİTE ASLA PAHALI DEĞİLDİR"

Nusret, son olarak Instagram'da Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de açtığı restoranından bir hesap paylaştı ve "Kalite asla pahalı değildir" mesajını yazdı. Söz konusu adisyonda, 615 bin dirhem, TL cinsinden yaklaşık 3.1 Milyon TL ve "Servis ücreti dahil değildir" notu yazıyordu.

"TUZLAMA YOKSA HAYAT DA YOK"

Yaklaşık 50 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Nusret, bir kez daha çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayarak, adından söz ettirmeyi başardı. 39 yaşındaki ünlü isim, "Tuzlama yoksa hayat da yok" notunu düştüğü kare ile 300 binden fazla beğeni aldı.

"BÜYÜK BİR BAŞARI HİKAYESİ"

Gökçe'nin takipçileri; "Demek ki bu yaşlarda başlamış cappuccino!","Kim der ki bu arkadaş milyarder olacak?", "Seni en çok büyük zorluklar yaşayıp zirveye tırnaklarıyla çıkanlar anlar", "Adam kendini dünyanın her yerinde konuşturuyor", "Büyük bir başarı hikayesi" "Geçmişini hiçbir zaman gizlemedin ve çocukluğunla gurur duyuyorsun, "Seni çekemeyenleri boş ver", "Sadece saçların uzamış Nusret, aynısın" şeklinde olumlu yorumlar yazdılar.

"TEK KELİMEYLE UTANDIK"

Nusret'in birçok takipçisi, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yaşananlara göndermede bulunmayı ihmal etmedi. Birçok yabancı takipçisi de Nusret'in okul yıllarına ait kareye yorum yazarken, Gökçe'yi hedef alan mesajlar dikkatlerden kaçmadı.

"Bizi dünyaya rezil ettin!", "Dünya Kupası'nı kaldıran ilk Türk", "Tek kelimeyle utandık", "Infantino neden seni takipten çıkmış?", "Bir dahaki sefere Dünya Kupası'na dokunma", "Messi'yi ve tüm takımı neden rahatsız ettin?"

"Messi ile arayı düzelttin mi?", "Senin yerin mutfak", "Ne yaparsan yap ne paylaşırsan paylaş kimse Dünya Kupası'nı unutmayacak", "Messi senden nefret ediyor!"

Nostaljik fotoğrafını paylaşan Nusret Gökçe'ye yorum yağdı: Bizi dünyaya rezil ettin

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin