Noel fotoğrafına yapılan yorumlara isyan etti

Türkücü Berdan Mardini, sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte Noel hazırlığı yaptığı anlara ilişkin fotoğraflarını paylaşınca gelen yorumlara isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Noel fotoğrafına yapılan yorumlara isyan etti

Türkücü Berdan Mardini, sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte Noel hazırlığı yaptığı anlara ilişkin fotoğraflarını paylaştı.

Paylaşımın ardından Berdan Mardini, fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti.

Takipçilerinin 'çocuklara kendi örf ve adetimizi öğretin' gibi yorumlar yaptığı fotoğrafla ilgili Berdan Mardini "Benim gözümde Hıristiyanı, Süryanisi, Ezidisi hepsi insan kardeşim. Öncelikle bunu bilin" dedi.

Noel fotoğrafına yapılan yorumlara isyan etti

Berdan Mardini şu açıklamayı yaptı:

"Yav ne kadar komik yorumlar var yok Hıristiyanların bayramı yok ağac onların, yok Noel Baba onların yok hıristyan diye diye diye diye sanki canavarlaştrdınız. Benim gözümde hıristiyanı, süryanisi, ezidisi ve hepsi müslümanı hepsi yani insan kardeşim öcelikle bunu bilin, gerekirse bir hıristiyan arkadaşım mutlu olacaksa sembolik olsa da onun bayramını da kutlarım bunu da anlayan ayrıca yurt dışından ahkam kesenler orda oturanlar hıristiyan diyorsunuz onlarla yaşıyosunuz yaşamayın kardeşim o zaman, dolar da kullanmayın hiristiyan parası .............. tövbestfrullahh bırakın bu yobazlıkları."

Etiketler berdan mardini
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin