Ninja Kaplumbağalar efsanesi geri geldi. 1980'li yılların efsanesi nasıl doğdu? Medyatava TV Ninja Kaplumbağalar efsanesini masaya yatırdı

1980li yılların unutulmaz çizgi roman serisi Ninja Kaplumbağalar'ın animasyon film uyarlaması yarın vizyona giriyor. Ninja Kaplumbağalar Mutant Kargaşası filmine dair detaylar ve kaplumbağaların tarihi yolculuğu Medyatava TV'de yayımlanan Ön İzleme adlı programda masaya yatırıldı.

Google Haberlere Abone ol

1980li yılların unutulmaz çizgi roman serisinin animasyon film uyarlaması olan 'Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası'nın son fragmanı yayınlandı. Film, 4 Ağustos'ta beyaz perdede seyircisiyle buluşacak.1990’lı yıllarda çizgi film olarak hayatımıza giren Ninja Kaplumbağalar, In To The Spider Verse filminde kullanılan ve çok beğenilen animasyon formatıyla bir kez daha sinemada hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Filmde alışık olduğumuz ergen  kaplumbağalarımızı  yine düşmanlarıyla savaşırken göreceğiz ancak bu kez filmde diğer filmlerden farklı olarak çok daha fazla mutant türüyle karşılaşacağız. Ninja Kaplumbağalar Mutant Kargaşası filminde kaplumbağaları yaşlarına uygun olarak 4 genç seslendiriyor. Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Neon kaplumbağaların sesi olurken Usta Splinter'ı ise Jackie Chan seslendiriyor.

NEREDEN NEREYE GELDİLER?

Ninja Kaplumbağalar Mutant Kargaşası filmine dair detayları ve Ninja Kaplumbağalar’ın tarihi yolculuğunu eğlenceli sunumuyla anlatan İlke Özalp’in hazırladığı Ön İzleme adlı program, Ninja Kaplumbağa hayranlarını şaşırtacak bilgilerle ve sürpriz bir konukla  Medyatava TV YouTube kanalında.

 

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin