Nilgün Belgün'den Uzay Heparı itirafı! 'Bir buçuk yıl aşk yaşadık'

Usta oyuncu Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Bugüne kadar yaşadıklarıyla ilgili konuşan 68 yaşındaki Belgün, çok az kişinin bildiği genç aşkını yıllar sonra ilk kez anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Nilgün Belgün'den Uzay Heparı itirafı! 'Bir buçuk yıl aşk yaşadık'

Ünlü sanatçı Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın YouTube üzerinden yayınlanan 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk oldu.

EN GENÇ FLÖRTÜNÜ AÇIKLADI

Özel hayatıyla ilgilini açıklamalarda bulunan iki çocuk annesi Belgün, bir dönem yaşadığı birliktelikle herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu, beraber olduğu ilk genç erkeğin Uzay Heparı olduğunu itiraf etti.

Usta oyuncu, “Hayatımda ilk defa küçük biri bana aşık oldu. O da Uzay Heparı. 1987 yılında 36 yaşındaydım, Uzay da 20’lerinde. Mehmet Ali Erbil, Çiğdem Tunç, Halit Akçatepe ve Ayşen Gruda ile sahne alıyorduk. Arkamızda da Uzay ile Levent Yüksel müzik yapıyordu. Orada Uzay, bana âşık oldu. Kızımla ‘genç çocuk’ diye tanıştırdım. İlk benden küçük flörtümdür. İlişkimiz 1.5 yıl sürdü. O zaman ünlü değildik” ifadelerini kullandı.

'AYTEN ALPMAN'IN KAHVESİNE TÜKÜRDÜM'

Öte yandan Nilgün Belgün, ikinci eşi İlhan Gencer’in annesi Ayten Alpman’ın kahvesine tükürdüğünü de itiraf etti.

Sanatçı, “Her sabah köpeğiyle gelirdi. Beyaz halılarım köpek salyası olurdu. Artık dayanamadım, bir gün kahvesine tükürdüm. Yoksa nasıl alacaktım intikamımı" diyerek yaşananları anlattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin