Nihat Hatipoğlu'ndan Sinan Akçıl'a: İsteyen istediği kadar evlenir. "Hoca noktayı koydu"

Sinan Akçıl, Danla Bilic'in programına katılmış ve 4 imam nikahlı karısının olduğunu söylemişti. Programda eşlerini boşamaya kalkan Akçıl'a gelen yoğun tepkiler sonrası olay Nihat Hatipoğlu'na soruldu. Hatipoğlu, konuya açıklık getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Hatipoğlu'ndan Sinan Akçıl'a: İsteyen istediği kadar evlenir. "Hoca noktayı koydu"

Sinan Akçıl, Danla Bilic'in programına katılmış ve 4 imam nikahlı karısının olduğunu söylemişti. Programda eşlerini boşamaya kalkan Akçıl'a gelen yoğun tepkiler sonrası olay Nihat Hatipoğlu'na soruldu.   

Danla Bilic'in de tepkiler sonrası 'Ben Nihat Hatipoğlu değilim' açıklaması yapmasından sonra Hatipoğlu, katıldığı bir programda konuya açıklık getirdi. Ünlü ilahiyatçı cevaplarıyla konuya son noktayı koydu.

Hazal Eker’in sabah.com.tr’de sunduğu “Hazalca Sorular” programına konuk olan Nihat Hatipoğlu, gelen soruları yanıtladı.

Nihat Hatipoğlu'ndan Sinan Akçıl'a: İsteyen istediği kadar evlenir. "Hoca noktayı koydu" - Resim : 2

"İSTEYEN İSTEDİĞİ KADAR EVLENİR"

Ünlü ilahiyatçı, Sinan Akçıl'ın açıklamaları ile ilgili, "Kimsenin özel hayatı konusunda doğrusu yorum yapmam. İsteyen istediği kadar evlenir ama şahitli boşanma doğru olandır… Şahit de yok, telefonda konuşuyor veya Zoom’dan veya kamera karşısında diyorsa da boşanmış sayılıyor. Tabii ki boşanmış sayılıyor" yanıyla konuya açıklık getirdi.

"HOCA NOKTAYI KOYMUŞ"

Programı izleyen ve ilahiyatçının cevabına sevinen Sinan Akçıl, Nihat Hatipoğlu'nun açıklamalarına teşekkür etti. Akçıl, paylaşımına " Hoca noktayı koymuş. Artık konuşulmaz diye düşünüyorum" notunu düştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin