Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular

Nihat Hatipoğlu’nun Ramazan ayında Atv'de canlı yayınla ekrana gelen İftar ve Sahur programında bu sene de ilginç sorular soruluyor. Programa Rusya'dan bağlanan izleyici ilginç bir soru sordu.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular

Nihat Hatipoğlu’nun Ramazan ayında Atv'de canlı yayınla ekrana gelen İftar ve Sahur programında bu sene de ilginç sorular soruluyor.

Nihat Hatipoğlu'nun programında dün Rusya’dan bağlanan izleyici "Akrabalarım bana zarar veriyor onlardan uzak durmaya çalışıyorum bir günahı var mıdır?" diye sordu. Hatipoğlu'nun bu soruya cevabı ise "Size zarar veren, sıkıntı oluşturan bir akrabayla bağınızı devam ettirmek zorunda değilsiniz. Bayramdan, bayrama görüşebilirsiniz fakat bütünüyle küsmek doğru değildir. Zarar veriyorsa evine gitmek, evinize çağırmak zorunda değilsiniz" şeklinde oldu.

Nihat Hatipğlu'na ayrıca "Kripto parayla hacca ve umreye gitmek haram mı?" diye soruldu. Hatipoğlu bu soruya, "Uzak durulması konusunda tavsiye ediyorum. Çünkü olmayan bir para var ortada. Ama haramdır da demiyorum" yanıtını verdi.

Nihat Hatipoğlu Turkuvaz Medya Merkezi’nde kurulan stüdyodan izleyicilerin sorularını yanıtlıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin