Nihat Doğan'dan Başbakan'a: Aklınızı başınıza devşirin

Nihat Doğan resmi Twitter hesabından Ak Parti hükümetini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan'dan Başbakan'a: Aklınızı başınıza devşirin

Attığı tweetlerle dikkat çeken türkücü Nihat Doğan bu kez Ak Parti'ye ve Başbakan'a yönelttiği sert eleştirilerle dikkatleri çekti.



Nihat Doğan, Başbakan Erdoğan’a eleştirilerini şöyle sıraladı: 



Kendi ülkelerine özgürlük getiremeyenlerin Orta Doğu’ya özgürlük getirme söylemlerine kargalar bile güler. 650 öğrenci hala cezaevinde yatıyor. Azınlıkların temel hak ve özgürlükleri, inanç özgürlüğü, düşünce özgürlüğü, yök, % 10’luk baraj, Yaş kanunları, inkar, asimilasyon çözüldü mü ???? 



Ak Parti’ye tüm bu özgürlükleri getirsin demokrasiyi tesisi etsin diye zamanında destek verdim 12 yıllık süreçte 1 arpa boyu yok gidemediler. Katılalım diye kı..mızı yırttığımız Avrupa Birliği durumu ortada. Avrupa müzakere bakanı bağış tercüman olarak başbakan gezilerine katılmakta 



Bu milletin demokrasi özgürlük algısını kapatmak için yapılan yollar üst geçitler bir gün yetmeyebilir. Efendiler! Aklınızı başınıza devşirin. 



Kendisine 1 yumurta attı diye üniversiteli genci mahkum ettirenlerin Roboski’de özür dilemeyenlerin özgürlüğü getireceklerine inancım kalmadı 



Başbakana uyarımdır: NATO yalanı ile Kore'deki savaşta ABD'nin yanında olan Menderes'i, ABD yardımıyla idam ettiler. Suriye’yi bir daha düşünsün. 



İhtiyacı olduğunun altına tüm muktedirliğiyle koltuğu verip, ihtiyacı bittiğinde de koltuğu altından çekip almakta ABD’nin üstüne yoktur :))


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin