Nihat Doğan canlı yayında Halil Sezai'yi hedef aldı!

Şarkıcı Sıla'nın tepkisiyle başlayan olaylar sonrası sanatçılar ikiye bölündü.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan canlı yayında Halil Sezai'yi hedef aldı!

Yenikapı mitingi hakkındaki sözleri nedeniyle konserleri iptal edilen ve hedef gösterilen Sıla'nın ardından Halil Sezai'de konserinde ülke gündemini eleştiren sözler kullandı. 



 Halil Sezai “Bizim ne suçumuz var ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ne bir bilim, ne bir felsefe, ne bir sanat, ne bir spor dalında dünyada herhangi bir şeyde göremedim. Hiçbir şey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım. Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, inanılmaz şekilde orada bir sürü, bir sürü şeyler götürdüğünüz, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biri birine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum” diye konuşmuştu.



Sezai'nin sözleri Beyaz TV'ye konuk olan Nihat Doğan tarafından sert sözlerle eleştirildi. Doğan, ‘Batının köpeği haddini bil’ ifadesini kullandı. Eleştirilerine Twitter'dan da devam eden Doğan, "“Demokrasi için Cumhuriyet için ülkem için şehit olan onurlu milleti hedef alan ayyaşa, şiir mi yazsaydım ?” notunu yazdı.



"Nihat Doğan canlı yayında Halil Sezai'yi hedef aldı!" Galerisine Göz At



Nihat Doğan canlı yayında Halil Sezai'yi hedef aldı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin