Nihat Doğan, Beyaz Futbol ekibine savaş açtı: 'Sizi unuttum sanmayın!'

Nihat Doğan, Beyaz Futbol ekibine Twitter'dan ateş püskürdü.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan, Beyaz Futbol ekibine savaş açtı: 'Sizi unuttum sanmayın!'

Mahkemede açtığı davayı kazanarak Galatasaray Kulübü Üyeliği'ne dönen şarkıcı Nihat Doğan, Twitter'dan Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ertem Şener'e, twitter hesabından seslendi. Doğan'a ilk yanıt ise Ertem Şener'den geldi.



Nihat Doğan, Beyaz Futbol ekibine savaş açtı: 'Sizi unuttum sanmayın!'Özgecan Aslan cinayeti sonrasındaki açıklamaları nedeniyle Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilen Nihat Doğan, açtığı davayı kazanarak kulüp üyeliğine geri döndü.



Mahkeme kararı sonrası Doğan, Özgecan Aslan hakkındaki sözleri nedeniyle kendisini televizyondan sert biçimde eleştiren Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ile sosyal medyada tartışmaya tutuştu.

 



Doğan'ın bu sözlerine Ertem Şener'den çok sert bir yanıt geldi. Şener, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ""Nihat Doğan! Beni kimse ile karıştırma. Sen benim etimin sert olduğunu herkesten iyi bilirsin! Konuşmaların da yazdıkların da ettiğin küfürler de kayıtlarımda saklı! Delikanlılıktan söz ediyorsun. Delikanlı adam buradan yazmaz, açar konuşur. Ben aradım cevap vermedin. Bu arada bana yazdığım 'dm' ve telefonda söylediğin kayıtlarda montaj yok, haberin tertemiz bekliyor kardeş."

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin