Nihal Olçok'tan a Haber'e tepki!

"Korkma 'darbe' de sayın sunucu..."

Google Haberlere Abone ol
Nihal Olçok'tan a Haber'e tepki!

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından a Haber’e tepki gösterdi.



15 Temmuz 2016’daki FETÖ’cü darbe girişiminin bildirisi saat gece yarısı 12’den sonra TRT’de okunmuştu. Ancak FETÖ’cülerin darbe bildirisi TRT’den önce a Haber’de okunduğu ortaya çıkmıştı.



a Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün, saat 23:23 sıralarında FETÖ’cülerin darbe bildirisini okumuştu. Akgün canlı yayında, “Başbakan’ın yaptığı açıklamada bir kalkışmadan söz edilmişti ancak arkadaşlarımın bana ilettiği notta Genelkurmay Başkanlığı’nın ülke yönetimine el koyduğu belirtiliyor” ifadelerini kullanmıştı.



'KORKMA 'DARBE' DE SAYIN SUNUCU'



Nihal Olçok, A Haber’in FETÖ’cü askerlerin darbe bildirisi için “TSK’dan yapılan açıklama” demesi ve bildiriye aleyhinde ifade kullanmamasına, “Korkma darbe de sayın sunucu” diye tepki gösterdi.



Nihal Olçok, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sadece yayın SAATLERİNE dikkat etsek bile yeter haberi okumayın izleyin lütfen.Korkma korkma DARBE de sayın sunucu.Ayrıca bu kanal nasıl oluyorda,bütün kanallardan önce DARBE BİLDİRİMİNİ okuyor.Bu kanal kime ait,kim var başında ben karıştırıyorum artık...” ifadelerini kullandı.



Nihal Olçok'tan a Haber'e tepki!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin