Nihal Bengisu Karaca 'yeni teröristi' açıkladı... Karaca'dan Mehmet Metiner'e ortalığı karıştıracak sözler

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Yeni Şafak'taki bugünkü yazısında, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini' eleştiren AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Metiner'i topa tuttu. Karaca, Metiner'in ay önce kendisine 'terörist' dediğini hatırlattı, "O halde, teröristliği hayırlı olsun" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Nihal Bengisu Karaca 'yeni teröristi' açıkladı... Karaca'dan Mehmet Metiner'e ortalığı karıştıracak sözler

AK Partili Mehmet Metiner bugünkü Yeni Şafak'ta yayınlanan yazısında, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini' eleştirdi. Metiner, Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten kişinin parti genel başkanı olmaması gerektiğini söyledi.

 Metiner yazısına, “Elinizde iken sizi memnun eden ama başkalarının eline geçtiğinde sizi memnuniyetsizliğin ötesinde mağduriyete sevk eden bir sistem iyi ve adil bir sistem değildir” diyerek başladı.

Yazısının devamında “Yönetimde istikrar için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden yanayım” diyen Metiner, yeni sistem önerilerini şöyle dile getirdi:

"Cumhurbaşkanıyla birlikte yardımcısı doğrudan millet tarafından seçilmelidir. Cumhurbaşkanı yardımcısının “atanmış bürokrat” olması, sistemin ruhuyla bağdaşmaz. Cumhurbaşkanının atadığı biri, Cumhurbaşkanlığı makamı için gerekli olan iradeyi gösterme gücüne sahip olamaz."

KARACA TWİTTER'DAN BOMBALADI

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Twitter üzerinden Metiner'i bombamladı. Karaca, 6 ay önce kendisine hemen hemen aynı şeyleri söylediği için Metiner'in 'teörist' dediğini hatırlattı.

Metiner'e 'tetkçi' diyen Karaca, "Rejimin/modelin daha da otoriterleşmesi için yıllarca tetikçilik yapmış olan şahıs, Ak parti oy oranlarının düştüğünü görünce hemen “demokrat” postuna bürünmeyi denemiş.
Oysa 6 ay önce aynı şeyi söylediğim için bana terörist demişti. O halde, teröristliği hayırlı olsun 😂" ifadelerini kullandı.

İşte Karaca'nın o tweeti:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin