New York Times'a bir cevap daha: Baskı varmış... Ne baskısı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde bugün de New York Times gazetesi vardı...

Google Haberlere Abone ol
New York Times'a bir cevap daha: Baskı varmış... Ne baskısı?

Uzun süredir meydanlarda Doğan Grubu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez de yayınladığı başyazıyla Hürriyet'e destek olan New York Times'ı diline doladı.



NATO'ya Türkiye medyasındaki hükümet baskısının sona erdirilmesi için çağrıda bulunan New York Times'ın bu tepkisi, eleştiri oklarının kendisine dönmesine neden oldu.



İlk olarak dünkü SETA toplantısında "Sen kimsin ya, haddini bil" çıkışlarıyla gazeteyi sert bir dille eleştiren Erdoğan, bugün Üsküdar'da yaptığı konuşmasında da New York Times'ın yazısına tepki gösterdi.



Erdoğan konuşmasında; "Çıkmış New York Times benimle ilgili "Erdoğan'ın Türkiye'sinde baskı var şu var" ne baskısı var? Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Sen bir defa haddini bil ya. Sen ne zamandan beri Amerika'dan buraya el uzatmaya başladın?" ifadelerini kullandı.



İşte, Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:



Paralel örgüt, savcımızı şehit eden terör örgütü ve ermeni lobisi de hemen arkalarında yer alıyor. bazı uluslararası basın kuruluşlarıyla, ülkemizdeki sicili bozuk medya organları ise bu kirli ittifakın reklamını yapıyor.



Çıkmış New York Times benimle ilgili "Erdoğan'ın Türkiye'sinde baskı var şu var" ne baskısı var? Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Sen bir defa haddini bil ya. Sen ne zamandan beri Amerika'dan buraya el uzatmaya başladın?



Alışmışlar bunlar 10 bin kilometre öteden dünyanın diğer ucunu idare etmeye. artık böyle bir Türkiye yok. Artık eski Türkiye yok. Artık yeni Türkiye var. Türkiye'nin son geldiği nokta son 12 yılda elde ettiği demokratik ve ekonomik kazanmışlar bunlara ağır geldi. Düzenleri bozuldu.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin