Nevşin Mengü'den 'şaşkınlık' açıklaması: Vallahi de billahi de...

Arınç'ın Melih Gökçek'le ilgili sert sözlerinin ardından ekrana yansıyan yüz ifadesiyle dikkat çeken Mengü, şaşkınlığının nedenini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Nevşin Mengü'den 'şaşkınlık' açıklaması: Vallahi de billahi de...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili yaptığı açıklama sonrası, CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü'nün şaşkın yüz ifadesi gündem olmuştu.



Mengü, bugün cnnturk.com.tr'de kaleme aldığı bir yazıyla şaşkınlığının nedenini açıkladı. Yazısına "Vallahi de billahi de şaşırdım" sözleriyle başlayan Mengü, "Bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim" dedi.



İşte, Mengü'nün o yazısı:



Vallahi de billahi de şaşırdım. Hakikaten de fal taşı gibi açıldı gözlerim. Bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Aslında mesele basit, belli ki işleyiş konusunda sıkıntı yaşanıyor. Erdoğan kabinenin başında olduğu dönemde olduğu gibi atılan her bir adımdan an be an haberdar olmak istiyor ve fakat işleyiş buna izin vermiyor. Hükümetin ivedi karar alması gereken durumlarda, Davutoğlu inisiyatif alıyor ya da almak durumunda kalıyor.



Bu yaşanan “kavga”, “kriz” adını ne koyarsınız bilemem. İyi polis kötü polis midir, danışıklı dövüş müdür, AK Parti içerisinde çatlağa mı yol açar, Erdoğan’ın, yeni Türkiye’ye illa da başkanlık gerekir, tezini mi kuvvetlendirir o kısımlarını da bilemem. Yaşadıkça görürüz zaten. Daha neler görecek, neye fal taşı gibi açılacak gözler Allah bilir zaten.



Yazının devamını okumak için tıklayın...



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin