Netflix’ten yılbaşı için Cem Yılmaz sürprizi... 'Diaomond Elite Platinum Plus' Netflix’te olacak

Ünlü komedyan Cem Yılmaz'dan sevenlerine Netflix müjdesi geldi. Netflix, komedyenin yeni gösterisi 'Diamond Elite Pilatinum Plus'ı 31 Aralık'ta yayınlayacağını duyurdu. Yılbaşı sürprizi için Cem Yılmaz Twitter'dan açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Netflix’ten yılbaşı için Cem Yılmaz sürprizi... 'Diaomond Elite Platinum Plus' Netflix’te olacak

Netflix Türkiye, Cem Yılmaz‘ın ‘Diaomond Elite Platinum Plus’ stand up gösterisini yayınlamaya hazırlanıyor.

Uzun bir süredir farklı şehirlerde gösterisi yapılan ‘Diamond Elite Platinum Plus’, 31 Aralık‘ta Netflix'te yayınlanacak.

Netflix Türkiye, Cem Yılmaz’ın gösterisiyle ilgili kısa bir video da paylaştı.

Cem Yılmaz da Twitter hesabından, "Yılbaşı Gecesi Netflix deyim değil :)) Ertesi gün de ordayım …31 Aralık işte ya..5 Ocak ta da Netflix deyim yani.. @netflixturkiye Ta da ayrı." diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Cem Yılmaz bir taraftan da yeni dizisi Erşan Kuneri‘nin hazırlıklarını sürdürüyor. Netflix platformunda yer alacak dizi önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak. Dizide Cem Yılmaz’a Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar eşlik ediyor.
Cem Yılmaz daha önce yaptığı açıklamada Erşan Kuneri’nin 69 yılında DJ, 80’li yıllarda ise prodüktör olarak görev yaptığını belirtmişti. Yılmaz, 1975 ve 1978 yılları arasında Erşan Kuneri’nin hayatını yansıtmak istediğini ifade etmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin