Netflix'ten iki yeni dizi!

1983 ve Dogs of Berlin’in merakla beklenen fragmanları da yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Netflix'ten iki yeni dizi!

Dünyanın lider internet eğlence şirketi Netflix dünyanın dört bir yanında, 190’dan fazla ülkedeki izleyicilerine Avrupa’dan çıkan yeni hikayelerle buluşturmaya devam ediyor. Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenen Web Summit’te konuşan Netflix Chief Product Officer Greg Peters, son dönemlerde çok ses getiren Netflix’in İspanyol dizilerine bir yenisinin ekleneceğinin, ayrıca ilk orijinal Norveç yapımının da yolda olduğunun müjdesini verdi.



Netflix’in ilk Norveç orijinal dizisi Ragnarok, Norveç mitolojisinden ilham alan, bol sürprizli bir hikaye. Ödüllü yazar Adam Price (Borgen, Ride Upon the Storm) ve Danimarkalı senaryo ve yapım şirketi SAM Productions’ın ortak projesi Norveç ve Danimarka’da çekilecek.



Netflix’in en yeni İspanyol dizisi Alma ise gerçeküstü bir dünyada geçen, gençlere yönelik bir prodüksiyon. Sergio G. Sánchez’ın (Marrowbone, The Orphanage) kaleme aldığı dizinin yapımcıları Belén Atienza (Jurassic World: Fallen Kingdom), Sandra Hermida (Marrowbone) ve Jesús de la Vega (Intruders).



Her iki dizinin de çekimlerine 2019’da başlayacak. İzlemek içinse biraz daha sabretmek gerekecek; 2020’de Netflix’te yayınlanacaklar.



'Doğru hikayeleri doğru kişilerle buluşturuyoruz'



Web Summit’te ayrıca 30 Kasım’da gösterime girecek Netflix’in ilk Leh dizisi 1983 ve yayın tarihi 7 Aralık olarak belirlenen Netflix’in ikinci Alman orijinal dizisi Dogs of Berlin’in merakla beklenen fragmanları da ilk kez gösterildi.





Seslendirilip alt yazı eklenen Almanya’dan Dark, İspanya’dan Elite ve Danimarka’dan The Rain gibi Netflix’in Avrupa menşeli dizilerinin yerkürenin dört bir yanında hayranları olduğunu anlatan Netflix Chief Product Officer Greg Peters bu sayede eğlence sektöründeki İngilizcenin hakimiyetini kırdıklarını vurguladı:





Peters sözlerini şöyle sürdürdü: “Her ülkeden iyi hikayeler çıkabiliyor, farklı farklı ülkelerde yankı uyandırabiliyorlar. Teknolojiden yararlanarak bu hikayeleri benzersiz deneyimlere dönüştürüyor ve doğru kişilerle buluşturuyoruz. Bu sayede dünyanın her yerindeki yaratıcı beyinler ve hikaye anlatıcıları en uzak noktalardaki izleyicilerle buluşabiliyor. Seyirciler de değişik kültürlerden, değişik bakış açılarına sahip işler görüyor.”



Protector için geri sayım



1983 ve Dogs of Berlin’in yanı sıra Almanya’dan beş yeni proje, İtalya’dan Baby (30 Kasım), Fransa’dan Plan Coeur (7 Aralık) ile yedi adet yeni yapım, İspanyol dizisi Elite’in ikinci sezonu ve elbette merakla beklenen ilk Türk orijinal yapımı Protector bu yıl Netfix’te olacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin