Netflix'teki The First Temptation of Christ filminin yapımcıları saldırıya uğradı

Netflix'in Noel'e özel içeriklerinden The First Temptation of Christ'ı hazırlayan Brezilyalı komedi grubu Porta dos Fundos'un ofisine molotof kokteyli atıldı...

Google Haberlere Abone ol
Netflix'teki The First Temptation of Christ filminin yapımcıları saldırıya uğradı

Netflix'teki The First Temptation of Christ filminin yapımcıları saldırıya uğradı. Platformun Noel'e özel içeriklerinden The First Temptation of Christ'ı hazırlayan Brezilyalı komedi grubu Porta dos Fundos'un ofisine molotof kokteyli atıldı. Grup, 24 Aralık sabahı yaşanan olayı Twitter hesabından duyurdu ve yaşananlardan daha güçlü bir şekilde çıkacaklarını, ifade özgürlüğünün esas olduğunu belirttiler.

The First Temptation of Christ'ta 30 yaşına basacak olan İsa, ailesiyle tanışması için sürpriz bir konuk getiriyor. 46 dakikalık komedi programında bahsi geçen Orlando'nun İsa'yla arasında romantik bir ilişki olduğu ima ediliyor. Bu durum da özellikle Brezilya'da büyük tepki çekti. Programın Netflix'ten kaldırılmasına yönelik açılan imza kampanyası 2 milyonu geçmiş durumda. Homofobik olduğu bilinen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, projeyle ilgili "çöp" tabirini kullandı ve Brezilya toplumunu yansıtmadığını belirtti. Netflix ise konuyla ilgili yorum yapmaktan şimdilik kaçınıyor. (raninitv)

Etiketler Netflix
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin